Έγκυος η Ιωάννα Μαλέσκου | Η πρώτη φωτό με φουσκωμένη κοιλιά και ο πατέρας του παιδιού της (Pics)

Έγκυος η Ιωάννα Μαλέσκου | Η πρώτη φωτό με φουσκωμένη κοιλιά και ο πατέρας του παιδιού της (Pics)

Η παρουσιάστρια ξάφνιασε τους πάντες με την ανάρτησή της.

Απανωτές είναι οι εγκυμοσύνες και οι γέννες στην ελληνική showbiz τον τελευταίο χρόνο, με την τελευταία προσθήκη να είναι και η πιο ξαφνική, αν θα μπορούσαμε να το πούμε έτσι. Η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία φέτος επέλεξε να απομακρυνθεί από τα τηλεοπτικά, έκανε πριν λίγες ώρες μια ανάρτηση στο Instagram την οποία φαίνεται σχεδίαζε καιρό.

Σε αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη βρίσκεται η παρουσιάστρια, η οποία το κρατούσε κρυφό όλο αυτό το διάστημα, μέχρι να σιγουρευτεί πως όλα βαίνουν καλώς.

Στην ανάρτησή της γράφει:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό.

Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει λοιπόν η Μαλέσκου, μαζί με τον σύντροφό της, τον Κωνσταντίνο Δανιά, με τον οποίο είναι ενάμιση χρόνο μαζί. Ο Κωνσταντίνος ασχολείται με τα extreme sports και είναι δάσκαλος θαλάσσιων σπορ, ενώ κάνει και μοτοκρός. Τα θαλάσσια σπορ είναι κι ένα κοινό πάθος με τη Μαλέσκου, που ουκ ολίγες φορές έχει δείξει σε αναρτήσεις της την αγάπη της γι’ αυτά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.