«Θα πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα»: Η απίστευτη ανάρτηση του Λεωνίδα Μπαλάφα για τις μάσκες και τον Μπιλ Γκέιτς (Pic)

«Θα πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα»: Η απίστευτη ανάρτηση του Λεωνίδα Μπαλάφα για τις μάσκες και τον Μπιλ Γκέιτς (Pic)

«Πάρτυ» στα σχόλια...

Μια ανάρτηση σχετικά με τον κορωνοϊό και τις μάσκες προστασίας που προκάλεσε πολλά σχόλια και μεγάλες αντιδράσεις έκανε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ο Λεωνίδας Μπαλάφας.

Ο καλλιτέχνης κατάφερε να συζητηθεί πολύ για όσα έγραψε, με τους διαδικτυακούς του φίλους να διχάζονται και σχόλια του στυλ «Τι ήπιες ρε μεγάλε;» να είναι ενδεικτικά όσων ακολούθησαν από κάτω.

Τι έγραψε και γιατί οι ακόλουθοι της σελίδας του αντέδρασαν; 

«Αν όλος ο κόσμος φοράει μια μάσκα φοβούμενος το πρόστιμο των 150 ευρώ και τρομακρατημένος βεβαίως βεβαίως από την προπαγάνδα των κυβερνητικών ΜΜΕ που έχουν πάψει να δέχονται τον αντίλογο και την αντίθετη γνώμη ρίχνοντας προφίλ και σελίδες(μας λέγανε οι μεγαλύτεροι “εσείς δεν έχετε ζήσει χούντα να καταλάβετε τι σημαίνει,” νομίζω τελικά τη ζούμε εις το τετράγωνο) σκεφτείτε λοιπόν τι θα γίνει όταν τα 150 ευρώ γίνουν 1000 ή και δύο χρόνια φυλάκιση. Τότε τι; Θα κατεβάσουμε και τα βρακιά μας;

Όχι Κυριάκο Μητσοτάκη.Οχι Νίκη Κεραμεως. Όχι Χαρδαλια.Όχι Μαζανη. Το μέλλον της ανθρωπότητας δεν ανήκει ούτε σε εσάς, ούτε στον Gates, ούτε στον rockfeller, ούτε στον Rothchild.

ΑΝΗΚΕΙ στα παιδιά μας. Και τα παιδιά μας δεν θα τα φιμώσετε.
Όσο καιρό ήμασταν σπίτι τοποθετήσατε ανά την Ελλάδα χιλιάδες κεραίες 5G.
Καταστρέφετε με τις μάσκες το ανοσοποιητικό των ανθρώπων μεγεθύνοντας το καθημερινό άγχος της επιβίωσης μιας που διαλύετε την οικονομία. Φέρνετε τα εμβόλια μιας εταιρίας εν ονόματι astrazeneca που στις 5 Μαΐου αναφερόταν κι ο Τσιοδρας για τα εμβόλια του Gates.

Όταν όλα ενεργοποιηθουν θα πέφτει ο κόσμος σαν τα κοτόπουλα και ο κορωνιος θα ανθίζει. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή θεωρίες συνωμοσίας; Οι μάσκες οι δικές σας πέσανε, μην πάτε να τις φορέσετε στους άλλους.
Έχει ο διάολος το σχέδιο του αλλά έχει και ο Θεός το δικό του.

Αναπνεύστε ελεύθερα!».

Ο ίδιος έχει

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.