«Μπορεί να μην είναι τυχερό μου...»: Τα κλάμματα της Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA για το παιδί που δεν έχει αποκτήσει ακόμα (Vid)

«Μπορεί να μην είναι τυχερό μου…»: Τα κλάμματα της Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA για το παιδί που δεν έχει αποκτήσει ακόμα (Vid)

Φανερά φορτισμένη η παρουσιάστρια του ALPHA.

Μια ιδιαίτερα φορτισμένη περίοδο φαίνεται πως διανύει η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές δημόσια την επιθυμία της να γίνει μητέρα.

Με αφορμή τη γέννηση του παιδιού της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας άνοιξε ξανά το συγκεκριμένο θέμα, λέγοντας στην παρουσιάστρια:

«Κατερίνα με το καλό και μέσα από την καρδιά μου, ειλικρινά, γιατί καταλαβαίνω -και αυτό είναι η αλήθεια σου- πόσο πόσο πόσο πολύ το θέλεις. Και αυτό το παιδάκι θα είναι τρισευτυχισμένο και θα μεγαλώσει σωστά. Με το καλό ο Θεός να στο φέρει, ειλικρινά. Γιατί πολλές φορές το παρεξηγούν που το λες αλλά εγώ που σε γνωρίζω και σε γνωρίζω από κοντά ξέρω πόσο πολύ το θέλεις. Και συγκινούμαι κι εγώ τώρα».

Tα λόγια αυτά οδήγησαν σε ένα on air ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και τη στεναχώρια της για τα αρνητικά σχόλια που διαβάζει για το πρόσωπό της.

«Όχι απλά, μπορεί για κάποιους να μην είναι τυχερό… Να μην είναι. Τελοσπάντων. Ξέρεις τι; Εγώ σέβομαι κάθε γυναίκα. Και τις γυναίκες που δεν θέλουν να αποκτήσουν παιδιά και τις γυναίκες που έχουν υιοθετήσει παιδάκια. Προχθές κάπου διάβαζα κάτι κακίες πάλι. Θα μου πεις ‘γιατί τις διαβάζεις ρε Κατερίνα;’. Λέω, τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα όταν κοντεύει τα 40 ότι θέλει να κάνει ένα παιδί; Το θεωρείτε κακό; Συγγνώμη τώρα, με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Και να μην κάνω παιδάκι, θα έχω τα βαφτιστήρια μου και όλα τέλεια», είπε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Να σημειωθεί πως τα σχόλια που δέχεται στα social media σχετικά με την προσωπική της ζωή -και για τα οποία μιλά ανοιχτά- είναι πολύ σκληρά και είναι λογικό να την έχουν φέρει σε αυτήν την κατάσταση.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.