Συγκλονίζει η Δήμητρα Αλεξανδράκη για το πρόβλημα αλκοολισμού της (Vid)

Δήμητρα Αλεξανδράκη | Κατάξανθη μετά τις φήμες επανασύνδεσης με τον αρραβωνιαστικό της – Η εικόνα που εντυπωσίασε (Pics)

Το ξανθό της πάει απροσδόκητα πολύ.

Στην αγκαλιά του πρώην αρραβωνιαστικού της, Δημήτρη, φέρεται να έχει επιστρέψει η Δήμητρα Αλεξανδράκη τις τελευταίες εβδομάδες, λίγο μετά τη μετακόμισή της σε νέο διαμέρισμα.

Η ίδια, ξαναφόρεσε τη βέρα και το μονόπετρό της, δεν έχει δώσει όμως απαντήσεις σχετικά με το αν πράγματι η επανασύνδεση αποτελεί γεγονός, καθώς εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα αποφεύγει να μιλά για την προσωπική της ζωή.

Δήμητρα Αλεξανδράκη | Κατάξανθη μετά τις φήμες επανασύνδεσης με τον αρραβωνιαστικό της - Η εικόνα που εντυπωσίασε (Pics)
QUIZY 10 ερωτήσεις εξυπνάδας: Θα κάνεις το 10/10 στο κουίζ που ο νικητής παίρνει το απίθανο Asus Chromebook;

Το πρωινό της Πέμπτης, η Δήμητρα επιφύλασσε μια έκπληξη στους followers της αφού τους καλημέρισε… κατάξανθη και άκρως εντυπωσιακή, με την αλλαγή στην εμφάνισή της να μη μένει ασχολίαστη από τους ακολούθους της.

Όπως εύκολα ένα έμπειρο μάτι μπορεί να αντιληφθεί, πάντως, δεν πρόκειται για μόνιμη αλλαγή μα για περούκα, την οποία η Δήμητρα φόρεσε καθιστώντας σαφές πως το ξανθό της πάει ανέλπιστα πολύ.

Δείτε τη:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.