Την απέρριψαν απ' το GNTM «γιατί είχε πειραχτεί» - Τα άλλαξε όλα και επιστρέφει με άλλο πρόσωπο στο «My Style Rocks» (Pics)

Την απέρριψαν απ’ το GNTM «γιατί είχε πειραχτεί» – Τα άλλαξε όλα και επιστρέφει με άλλο πρόσωπο στο «My Style Rocks» (Pics)

Είχε φύγει με κλάμματα απ' το GNTM.

Στην περίπτωση της 18χρονης τότε Χριστιάννας Κατσιέρη τα πράγματα στο GNTM έναν χρόνο πριν ήταν ξεκάθαρα: δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει στο σπίτι του ριάλιτι, καθώς εμφανίστηκε στην audition της μπροστά στους τέσσερις κριτές έχοντας πειράξει πολύ τα χείλη της.

Η ίδια, είχε αποχωρήσει με κλάμματα από το ριάλιτι, καθώς παρά το ύψος της και το αντικειμενικά ωραίο κορμί της, απορρίφθηκε με 4 «όχι» από τους Δημήτρη Σκουλό, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελο Μπράτη και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, με τους ίδιους να υποστηρίζουν πως… είχε χάσει τη φρεσκάδα της με αυτό που είχε κάνει στο πρόσωπό της.


H ίδια, μάλιστα, δεν είχε πάρει με καλό μάτι όσα της είπαν οι τέσσερις κριτές.


Τώρα, η ίδια θα διαγωνιστεί στο «My Style Rocks», με τη νέα της εικόνα να μη θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι του GNTM.

Η Χριστιάννα, στα 19 της σήμερα, εμφανίζεται αγνώριστη στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, με νέες παρεμβάσεις στο πρόσωπό της, έντονο μακιγιάζ, και μαύρα μαλλιά.

Δείτε τη:

Την απέρριψαν απ' το GNTM «γιατί είχε πειραχτεί» - Τα άλλαξε όλα και επιστρέφει με άλλο πρόσωπο στο «My Style Rocks» (Pics)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.