Το μήλο κάτω από τη μηλιά: Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι φτυστή η Δέσποινα Βανδή στα νιάτα της (Pics)

Τα είπε όλα: Το αγόρι της Μελίνας Νικολαΐδη παραδέχτηκε την σχέση τους με 3 λέξεις (Vid)

Το παραδέχτηκε δημόσια...

Η Μελίνα Νικολαΐδη απασχολεί τον τελευταίο καιρό τα ελληνικά μίντια. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έχει ενηλικιωθεί και εντυπωσιάζει με την ομορφιά της.

Η νεαρή κοπέλα σπουδάζει στο εξωτερικό αλλά επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα. Άλλωστε, εδώ μένει μόνιμα ο άνδρας με τον οποίο διατηρεί δεσμό, ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

Ο 34χρονος γυμναστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου», και ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη Μελίνα Νικολαΐδη. Ο ρεπόρτερ της εκπομπής προέτρεψε τον 34χρονο personal trainer να σχολιάσει το πώς πέρασε τις φετινές γιορτές με την Μελίνα Νικολαΐδη.

Ευδιάθετος και χαμογελαστός, ο 34χρονος, απέφυγε ευγενικά να κάνει δηλώσεις, ωστόσο αρκέστηκε στο να ευχαριστήσει τον δημοσιογράφο, απαντώντας πώς όλα ήταν τέλεια για εκείνον την περίοδο των γιορτών.

«Ευχαριστώ πολύ, πέρασα τέλεια! Τέλεια όλα. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Γεια σας, καλή χρονιά!» ανέφερε. Σημειώνεται ότι το ζευγάρι δεν έχει κάνει πολλές κοινές εμφανίσεις, ωστόσο πριν λίγο καιρό είχε πιαστεί να δίνει τρυφερά φιλιά σε νυχτερινό κέντρο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.