Ιωάννα Τούνη | Δείχνει το σώμα της χωρίς ρετούς 4 μέρες μετά τη γέννα και αποθεώνεται (Vid)

«Είμαι μία αγελαδίτσα…»: Η Ιωάννα Τούνη περιγράφει την αλλαγή στην καθημερινότητα και την εικόνα της μετά τη γέννηση του παιδιού της (Pic)

Τι είπε για τον γιο της.

Η Ιωάννα Τούνη έγινε μητέρα πριν λίγες ημέρες. Η επιχειρηματίας και influencer γέννησε τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η ίδια, ζήτησε από τους ακολούθους της λίγες ημέρες ηρεμίας, ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης, με ένα απολαυστικό βίντεο περιέγραψε τις πρώτες ημέρες με τον γιο της.

Όπως είπε, 24 ώρες το 24ωρο προσπαθεί να θηλάζει διαρκώς κάτι που την κάνει να αισθάνεται συνέχεια πολύ κουρασμένη.

Αποκάλεσε, μάλιστα, τον εαυτό της «μικρή αγελαδίτσα» και το αγοράκι της «δρακουλίνι».

«Πόσο μου έχετε λείψει. Τι έχει αλλάξει στη ζωή μου; Τα πάντα. Χριστέ μου, έχουν αλλάξει τα πάντα. Περνάω μία φάση τριφασική, περίεργη. Είμαι σούπερ κουρασμένη, κάνω αποκλειστικό θηλασμό οπότε συνεπάγεται ότι είμαι μία μικρή αγελαδίτσα που δουλεύω 24 ώρες το 24ωρο για την παραγωγή γάλατος.

Δεν μπορώ να σας περιγράψω, δεν έχω κοιμηθεί εδώ και πολύ καιρό. Μου στέλνετε μέχρι και μέιλ αν θα ξανανεβάσω στόρι, ελπίζω ότι θα ανεβάσω ξανά στόρι κάποια στιγμή, απλά αυτή τη στιγμή της ζωής μου…. Και τελικά το δρακουλίνι αποφάσισε ότι θέλει κι άλλο γάλα, οπότε θα σας κάνω στόρι μετά, αντίο», είπε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.