Αυτό είναι το κορίτσι του Ντάνου! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη σύντροφό του στα μπουζούκια - Τα αποκαλυπτικά πλάνα (Vid)

Αυτό είναι το κορίτσι του Ντάνου! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη σύντροφό του στα μπουζούκια – Τα αποκαλυπτικά πλάνα (Vid)

Το Survivor που ενώνει.

Mε μία εντυπωσιακή νέα συντροφιά βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλoς σε νυχτερινή του έξοδο στο κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου όπως έδειξε σε αποκλειστικά πλάνα η εκπομπή «Open Weekend». Μάλιστα η μελαχρινή κοπέλα που τον συνόδευε φαίνεται πως έχει περισσότερα κοινά με τον «Ντάνο» απ’ όσα φαντάζονταν όσοι δεν την αναγνώρισαν αμέσως, καθώς ήταν και η ίδια κάποτε παίκτρια του Survivor.

Μπορεί ο ίδιος να ήταν νικητής στο Survivor 2017 όμως και η σύντροφός του στη έξοδό του ήταν επίσης παίκτρια στο Survivor: Ελλάδα vs Τουρκία. Η εντυπωσιακή μελαχρινή δεν είναι άλλη από τη Δήμητρα Βαμβακούση, το μοντέλο και γυμνάστρια που μας συστήθηκε στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ πριν λίγα χρόνια και φαίνεται πως έχει κερδίσει.

Οι δύο τους βρέθηκαν πολύ κοντά όλο το βράδυ διασκεδάζοντας με το πρόγραμμα της αγαπημένης τραγουδίστριας χωρίς ακόμα να έχουν επισημοποιήσει κάτι για τη μεταξύ τους σχέση στα social media ή σε κάποια δήλωσή τους στα ΜΜΕ.

Αυτό είναι το κορίτσι του Ντάνου! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη σύντροφό του στα μπουζούκια - Τα αποκαλυπτικά πλάνα (Vid)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.