«Ντρέπεσαι να πεις ότι είσαι από την Αλβανία, ντροπή σου!» | Ευθεία επίθεση Άννας-Μαρίας Ψυχαράκη σε παίκτρια του «My Style Rocks» (Pic)

«Ντρέπεσαι να πεις ότι είσαι από την Αλβανία, ντροπή σου!» | Ευθεία επίθεση Άννας-Μαρίας Ψυχαράκη σε παίκτρια του «My Style Rocks» (Pic)

Φανερά νευριασμένη η νικήτρια του Big Brother.

Ευθεία επίθεση εξαπέλυσε η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη σε νεαρή παίκτρια του «My Style Rocks» η οποία ώστόσο έχει καταφέρει να αποσπάσει θετικότατα σχόλια από την κριτική επιτροπή.

Ο λόγος για την 25χρονη Emilia Vodos η οποία δηλώνει σύμβουλος επενδύσεων με δραστηριότητα στη Βούλα και το Μαϊάμι.

Η νικήτρια του Big Brother, όμως, δεν μοιάζει να… πείθεται από το βιογραφικό της και με αφορμή ένα απόσπασμα της εκπομπή της περασμένης Παρασκευής, προχώρησε σε ένα έντονο ξέσπασμα υποστηρίζοντας πως η Vodos είναι από την Αλβανία αλλά «ντρέπεται να το πει».


«Μαζέψτε την ειλικρινά ???
Κορίτσι που είσαι από το αλλού δηλ Αλβανία
που ντρέπεσαι να το πεις κ γενικά απαράδεκτο να μην λες την καταγωγή σου
για γύρνα καλύτερα από κει που ήρθες
Τι αχώνευτοοοοο παπί είσαι εσύ
Ποια νομίζεις ότι είσαι
Πως μιλάς έτσι
ΞΟΥ ΞΟΥ», έγραψε η νικήτρια του Big Brother.

Στο βιογραφικό του ΣΚΑΪ, πάντως, δεν αναφέρεται πουθενά πως η Emilia Vodos έχει αλβανική καταγωγή:

«Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βούλα ενώ πλέον μοιράζει το χρόνο της της ανάμεσα στην Ελλάδα και το Μαϊάμι. Η μόδα μπήκε από πολύ νωρίς στη ζωή της καθώς οι γονείς της ταξίδευαν συχνά για shopping. Οι στιλιστικές της συνήθειες κινούνται στο άσπρο-μαύρο και το My Style Rocks είναι για εκείνη μία προσωπική πρόκληση. Έχει ακριβό γούστο και δεν φοβάται να το δείξει και να το υπερασπιστεί.

Θέλει να φτάσει μέχρι τον τελικό. Πιστεύει πως θα φέρει πολύ δυνατές εικόνες γιατί έχει πολύ πλούσια γκαρνταρόμπα αλλά και πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Έχει μεγάλη αδυναμία σε τσάντες και παπούτσια, τα οποία είναι μόνο επώνυμα brands. Σε μία casual εμφάνιση μπορεί να συνδυάσει fast fashion και επώνυμα brands.

Όταν κάτι προσβάλλει την αισθητική της βγάζει έναν άλλο χαρακτήρα. Ομολογεί πως το πιο δύσκολο κομμάτι θα είναι τα λόγια των κριτών καθώς δεν έχει συνηθίσει να σχολιάζουν την εξωτερική της εμφάνιση».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.