Ο Νίκος Βέρτης τα είπε όλα για την απιστία της Καρολίνας: To viral βίντεο από τα μπουζούκια με τα «κερατάκια» του Μπο (Vid)

Ο Νίκος Βέρτης τα είπε όλα για την απιστία της Καρολίνας: To viral βίντεο από τα μπουζούκια με τα «κερατάκια» του Μπο (Vid)

Εδώ τα τίμησε τα παντελόνια του ο Βέρτης...

Στον αστερισμό του Μπο βρισκόμαστε μετά τα όσα έχουν συμβεί στο Survivor All Star και δεν θα αργήσει η στιγμή που ο Μπο θα βγάλει τραγούδι α λα Shakira και θα τον στηρίξει όλος ο κόσμος. Μέχρι τότε, άλλος τραγουδιστής είναι αυτός που μιλάει εκ μέρους του Μπο με κινήσεις που έχουν συζητηθεί και θα συζητηθούν.

Ο ράπερ βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής, λίγο μετά την προβολή του επεισοδίου στο Survivor όπου είδαμε τα φιλιά της Καρολίνας με τον Μάριο Πρίαμο και πριν το χθεσινό επεισόδιο, όπου μίλησε για αγάπες, στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και αφού τα είπε για λίγο μαζί του στο καμαρίνι, συνέχισε την διασκέδασή του.

Κάποια στιγμή, ο Βέρτης τραγουδούσε το «Φεύγω» και την ώρα που έλεγε τον στίχο «την προδοσία δεν συγχωρώ», κοίταξε τον Μπο και σήκωσε τα δύο δάχτυλα του χεριού του για να σχηματίσει… κερατάκια, με το υπονοούμενο να είναι σαφές.

Και όπως ήταν αναμενόμενο, στο κέντρο επικράτησε χαμός:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.