«Αν ο Δημήτρης δεν ήταν φίλος μου θα έλεγα πολλά για την Τούνη»: «Φαρμάκι» έσταξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Ιωάννα (Vid)

«Αν ο Δημήτρης δεν ήταν φίλος μου θα έλεγα πολλά για την Τούνη»: «Φαρμάκι» έσταξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Ιωάννα (Vid)

Δεν μάσησε τα λόγια του ο παρουσιαστής.

Έξω από τα δόντια για την Ιωάννα Τούνη μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής και μέλος του πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, είπε σκληρά λόγια για την instagrammer και επιχειρηματία με αφορμή τα τελευταία stories που ανέβασε.

Η Ιωάννα Τούνη, που πριν λίγες ημέρες έγινε μανούλα ενός αγοριού, μοιράζεται με τους ακολούθους της στο instagram πολλές κοινές στιγμές με τον γιο της. Kάτι που δεν φαίνεται να αρέσει στον Μικρούτσικο, ο οποίος μίλησε έξω από τα δόντια, σημειώνοντας πως δεν λέει περισσότερα ως ένδειξη σεβασμού στον Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος είναι φίλος του.

«Η Ιωάννα είναι influencer, είναι η δουλειά της αυτή. Είναι instagrammer, έχει αυτή την τακτική επικοινωνία με τον κόσμο», ξεκίνησε να του λέει η Κατερίνα Καινούργιου. «Ο Δημήτρης, επειδή είναι φίλος μου και τον εκτιμώ και τον αγαπώ, μου επιβάλλεται μέσα μου να μη μιλήσω. Αν ο Δημήτρης δεν ήταν φίλος μου, θα έλεγα πράγματα… δε νομιμοποιούμαι να πω αυτό που σκέφτομαι. Το κρατάω για μένα και ο νοών νοείτο», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με νόημα.

«Αυτή είναι η δουλειά της, influencer – instagramer. Επειδή εμείς μπορεί να μην την κατανοούμε…», τόνισε ο Γιάννης Πουλόπουλος από την πλευρά του. Τότε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε σε έντονο τόνο: «Σιγά το μεγάλο θεώρημα, που δεν την κατανοούμε. Ο Κύκλος του Όιλερ».

Δείτε όσα ειπώθηκαν:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.