Για χάρη της δεν πάει Survivor! Η πρώτη ανάρτηση του Ντάνου με την εντυπωσιακή σύντροφό του (Vid)

Για χάρη της δεν πάει Survivor! Η πρώτη ανάρτηση του Ντάνου με την εντυπωσιακή σύντροφό του (Vid)

Το βίντεο που ανέβηκε.

Τον έρωτα στο πρόσωπο της Δήμητας Βαμβακούση έχει βρει ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο γνωστός σε όλους Ντάνος έχει συζητηθεί πολύ τον τελευταίο καιρό αφού το όνομά του «έπαιξε» για την All Star εκδοχή του Survivor που έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ πριν λίγες ημέρες.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος φέρεται να είχε δώσει τα χέρια με τον Acun Ilicali προκειμένου να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης. Μην ξεχνάμε ότι είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα που πέρασαν από το «Survivor» και ένας από τους καλύτερους παίκτες που συμμετείχαν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πριν λίγες ώρες δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες του Γιώργου Αγγελόπουλου με την αγαπημένη του. 

Το ζευγάρι δημοσίευσε ένα κοινό βίντεο. Σε αυτό φαίνεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος να είναι ιδιαίτερα ευδιάθετος και η αγαπημένη του απολαμβάνει τη συντροφιά του.

«(Ο έρωτας) είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζονται», είχε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τον έρωτα.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.