Η αλήθεια της Αλίκης Βουγιουκλάκη σε μία συλλεκτική φωτό - Έτσι ήταν το σώμα της με μαγιό χωρίς ρετούς (Pic)

«Σηκωθείτε από τον καναπέ να βγάλετε τα λεφτά σας μπ@ρδ@λα»: Νέο παραλήρημα Snik στο instagram (Vid)

Όλα έγιναν για ένα story με τα σκυλιά του.

Τι το ήθελε ο Snik να βγάλει ένα story που δείχνει τα σκυλιά του να βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο σήμερα το πρωί, σε μια μέρα όπου η καταρρακτώδης βροχή και οι αστραπές θα μπορούσαν να τα τρομάξουν ή να τους προκαλέσουν ζημιά; Αμέσως, έλαβε σωρεία μηνυμάτων στο Instagram με αρνητικά σχόλια γιατί τα είχε έξω και ο ίδιος βγήκε να απαντήσει με τον γνωστό, χειμαρρώδη τρόπο του.

Με μια σειρά από stories που ανάρτησε από τη στιγμή που έκανε διάδρομο γυμναστικής, ο τράπερ απάντησε με ωμό τρόπο σε όσους τον έψεξαν και έδωσε και τη… σταγόνα σοφίας του από τα τόσα χρόνια δουλειάς που του έχουν αποφέρει τα εκατομμύρια που υποστηρίζει πως βγάζει σε κάθε ευκαιρία.

«Κάποιοι που μου στέλνετε ‘βάλε τα σκυλιά μέσα’, άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε; Σοβαρά; Θα είχα αφήσει τα σκυλιά μου έξω; Τα σκυλάκια έχουν σπιτάκια να μπουν. Άλλη δουλειά δεν έχετε να ασχοληθείτε, μπ*****. Σηκωθείτε από τον καναπέ, δουλέψτε, κάντε κάτι. Να βγάλετε τα λεφτά σας, άμα δεν γουστάρετε να βλέπετε τα story μου κάντε unfollow.

Εγώ για εσάς το λέω, μάγκες. Κοιτάξτε το 2023 να γίνετε η καλύτερη version του εαυτού σας, να κάνω και εγώ το ίδιο. Σταματήστε να ασχολείστε τόσο με το δράμα, έχω χάσει και εγώ πολύ χρόνο να τσακώνομαι με τον κάθε βλάκα. Φέτος θέλω ηρεμία, τάξη και ασφάλεια. Οπότε, σηκωθείτε από τον καναπέ, βγάλτε τα λεφτά και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας», ακούγεται να λέει.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.