Έπεσαν να τον φάνε: Η ατάκα του Γιάννη Σπαλιάρα για τις αμοιβές στο Survivor έγινε viral σε 2 λεπτά

Έπεσαν να τον φάνε: Η ατάκα του Γιάννη Σπαλιάρα για τις αμοιβές στο Survivor έγινε viral σε 2 λεπτά

Σχολή Τριαντάφυλλου και ο Σπαλιάρας

Το Survivor All Star είναι και αποδείχτηκε και στην πράξη, ένα πολύ δύσκολο κόνσεπτ από πριν βρεθούν οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο. Το να μπει ένα οικονομικό πλαφόν προς όλους, είναι πολύ σωστή κίνηση της παραγωγής, αλλά ταυτόχρονα αποκλείει συγκεκριμένα ονόματα που η ίδια θα ήθελε, καθώς αυτά τα ονόματα είναι σαφώς μεγαλύτερα ως brand και δεν αποδέχονται να μπουν στην ίδια κλίμακα με όλους.

Είναι μια πραγματικότητα πως δεν είναι το ίδιο ο Τριαντάφυλλος και η Σαλταφερίδου ή η Μεταξά. Ειδικά τους παίκτες από το Survivor 2 και Survivor 3, δεν τους θυμάται κανείς. Μόνο η Δαλάκα κι ο Γκότσης έχουν κάνει κάτι. Όπως και κάποιοι από το 5ο Survivor δε γίνεται να θεωρούνται ισότιμοι του Βασάλου ή της Βαλαβάνη φερ΄ειπείν.

Προς αυτή την κατεύθυνση ο Τριαντάφυλλος δεν δέχτηκε να συμμετέχει, όπως δεν δέχτηκε και ο Γιάννης Σπαλιάρας που θεώρησε ότι δεν υπάρχει λόγος να βάλει την παραγωγή σε διαδικασία διαπραγμάτευσης γιατί θεωρεί δίκαιο το πλαφόν των 5.000 ευρώ, αλλά ανάξιο του ονόματος και της καριέρας του. Κι αυτό δήλωσε μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ, με τη δήλωσή του να προκαλεί αντιδράσεις, αδίκως κατά την άποψή μας.

«Δεν παζάρεψα τα χρήματα, γιατί μέσα μου κάτι μού είπε “όχι”. Δεν με ενόχλησαν (τα 5.000 ευρώ) γιατί έχει λογική από την πλευρά της παραγωγής. Έτσι θα αποφύγουν τριβές μεταξύ των παικτών. Αν αποφάσιζα να πάω, δεν θα το δεχόμουν αυτό. Δεν έχουμε όλοι την ίδια καριέρα, πώς να το κάνουμε; Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Επίσης, κάποιοι θα πήγαιναν και με λιγότερα – ξέρω πολλούς που θα ήταν ευχαριστημένοι και με 2.000 ευρώ. Οπότε γιατί να δώσεις 5.000 ευρώ σε κάποιον που θα πήγαινε και με 2.000 ευρώ;».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.