8 χρόνια μετά το τέλος της φιλίας τους: Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτει τον λόγο που «τα έσπασε» με τον Γιώργο Μαυρίδη (Vid)

8 χρόνια μετά το τέλος της φιλίας τους: Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτει τον λόγο που «τα έσπασε» με τον Γιώργο Μαυρίδη (Vid)

Η εξήγηση παραείναι απλή.

Το κεφάλαιο «Γιώργος Μαυρίδης» άνοιξε στη νέα του συνέντευξη ο Σάκης Τανιμανίδης, αποκαλύπτοντας το πώς ήρθε το τέλος της φιλίας τους, ύστερα από χρόνια κοινής πορείας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα, ο Τανιμανίδης παραδέχτηκε πως πράγματι οι σχέσεις του με τον πρώην συνεργάτη του είχαν ψυχρανθεί, ωστόσο τόνισε πως ποτέ τα πράγματα δεν υπήρξαν τόσο άσχημα μεταξύ τους όσο ακουγόταν.

«Απλά τα πράγματα…»: Ο Γιώργος Μαυρίδης απαντά για πρώτη φορά για όσα συνέβησαν με τον Σάκη Τανιμανίδη (Vid)

Σχολίασε, μάλιστα, πως η σχέση του με τη Χριστίνα Μπόμπα έπαιξε κι αυτή το ρόλο της στην απομάκρυνσή του από τον πάλαι ποτέ κολλητό του.

«Eίναι δεδομένο ότι οι δημοσιογράφοι μεγεθύνουν, ξεχυλώνουν ή δημιουργούν πράγματα από εκεί που δεν υπάρχουν. Η σχέση μας με τον Γιώργο από πολύ φιλική εξελίχθηκε σε όχι φιλική, αλλά δεν μαλώσαμε ποτέ, απλά απομακρυνθήκαμε. Τελείωσε και η εκπομπή, είχαμε κάποιες διαφωνίες. Δεν είπαμε ποτέ κουβέντες. Εκείνη την περίοδο συμπωματικά ήρθα στην Αθήνα, γνώρισα και τη Χριστίνα, ξεκίνησα την οικογένειά μου, οπότε απομακρυνθήκαμε.

Μετά από χρόνια υπήρξαν κάποιες αφορμές που τα είπαμε τηλεφωνικά. Μία φορά τα ‘παμε, δύο φορές τα ‘παμε, ήρθε η στιγμή που βαφτίσαμε τα παιδιά μας και λέω ‘γιατί να μην πω στον Γιώργο να έρθει; Έχω περάσει τόσα χρόνια μαζί του. Αυτά που μας ενώνουν με τον Γιώργο είναι πολλά περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Χάρηκα πάρα πολύ που ήρθε και χάρηκε και αυτός νομίζω», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την τωρινή τους σχέση; 

«Τα ξαναβρήκαμε… Ε δεν έχουμε και σχέση! Είμαστε μια χαρά, δεν κάνουμε παρέα αλλά δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε. Έχουμε μιλήσει ξανά από τότε. Χάρηκα πάρα πολύ που ήρθε! Τον είδα, τον αγκάλιασα και ήθελα να είναι στα βαφτίσια. Δεν το έκανα για την κίνηση», σχολίασε γελώντας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.