Shakira | Έστειλε στο νοσοκομείο τη νυν σύντροφο του Gerard Piqué, Clara Chia

Shakira | Έστειλε στο νοσοκομείο τη νυν σύντροφο του Gerard Piqué, Clara Chia

Όσα έγιναν γνωστά για την κατάσταση της υγείας της 23χρονης.

Μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο διανύει η Clara Chia Marti μετά τα όσα έγιναν γνωστά για τη σχέση της με τον Gerard Piqué, την οποία αποδεδειγμένα πλέον διατηρούσε ήδη από την περίοδο που ο ποδοσφαιριστής ήταν ζευγάρι με τη Shakira.

H 23χρονη έχει τις τελευταίες εβδομάδες βρεθεί στο προσκήνιο παρά τη θέλησή της, με την ίδια να δέχεται σφοδρές επιθέσεις τόσο διαδικτυακά όσο και στην καθημερινότητά της από ανθρώπους που δεν διστάζουν ακόμα και να τη βρίσουν χυδαία για το γεγονός πως «χώρισε τον Piqué από τη μητέρα τον παιδιών του».

Πεθερά-τέρας: Το viral βίντεο με τη μητέρα του Piqué να αρπάζει από το πρόσωπο τη Shakira και να της λέει να σωπάσει (Vid)

Σαν κερασάκι στην τούρτα σε αυτήν την ήδη τεταμένη κατάσταση ήρθε να προστεθεί και το νέο τραγούδι της Shakira με τον Bizarrap, στο οποίο η Κολομβιανή επιτίθεται ονομαστικά στον πρώην της και τη νυν αγαπημένη του, με τους fans της να… την αποθεώνουν για την κίνησή της αυτή, παρά το γεγονός πως οι εν λόγω στίχοι θεωρήθηκαν ακόμα και μηνύσιμοι.

Με αφορμή το συγκεκριμένο τραγούδι, τα σχόλια που γράφτηκαν κάτω από την πρώτη φωτογραφία του Piqué με την Clara στο instagram ήταν διόλου κολακευτικά για την 23χρονη. Κάπως έτσι, η Clara κατέληξε στο νοσοκομείο με κρίσεις πανικού, καθώς ούτε οι σχεδόν καθημερινές επισκέψεις της σε ψυχολόγο κατάφεραν να τη βοηθήσουν να διαχειριστεί το «μπαμ» της αρνητικής δημοσιότητας.

«Βρίσκεται στο σπίτι των γονιών της για περίπου οκτώ μέρες, δουλεύοντας από απόσταση. Χρειαζόταν ένα καταφύγιο γιατί η ψυχική της κατάσταση δεν είναι καλή. Δεν είναι εύκολο να είσαι κορίτσι 23 ετών και να σε συζητά όλη η Ισπανία και όλος ο κόσμος», αποκάλυψε μερικές ημέρες πριν o Ισπανός δημοσιογράφος Saul Ortíz. 

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, πάντως, η κατάσταση της Clara θεωρείται σοβαρή, καθώς κρίθηκε αναγκαία η παρακολούθησή της από ειδικούς σε θέματα ψυχικής υγείας, με την ίδια να έχει πάρει μεν εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύτηκε, αλλά να παραμένει κλεισμένη στον εαυτό της.

Την ίδια ώρα, μάλιστα, η Shakira ετοιμάζεται να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στο ζευγάρι με την κυκλοφορία ενός ακόμα νέου τραγουδιού για τον πρώην της, το οποίο αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει την ημέρα των (κοινών!) γενεθλίων των δυο τους, στις 2 Φεβρουαρίου, ωστόσο τελικά θα καθυστερήσει κάποιες μέρες…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.