«Αυτή είναι πλέον η ζωή μου»: Η Ιωάννα Τούνη το τόλμησε στο Instagram και αποθεώθηκε (Pics)

«Αυτή είναι πλέον η ζωή μου»: Η Ιωάννα Τούνη το τόλμησε στο Instagram και αποθεώθηκε (Pics)

Τι ζήτησε από τον κόσμο η influencer.

Η Ιωάννα Τούνη διανύει ίσως την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της αφού πριν από περίπου τρεις εβδομάδες έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωρό, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Μπορεί η influencer από τη Θεσσαλονίκη να συνεχίζει κανονικά τη δραστηριότητά της στο Instagram όμως κάποιες αλλαγές είναι πλέον εμφανείς στο υλικό που ανεβάζει.

Πρόσφατα ανέβασε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό εξηγώντας γιατί η ρουτίνα της κάθε μέρα περιλαμβάνει μόνο τη διατροφή του μωρού. Μάλιστα η Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας δεν ντράπηκε να τραβήξει το βίντεο την ώρα που θήλαζε το βρέφος, δείχνοντας ότι αυτό είναι κάτι το απόλυτα φυσιολογικό και δε θα έπρεπε να κλείνουμε τα μάτια σε κάτι που θα έπρεπε να επιτρέπεται παντού.

«Καλό μήνα είπαμε; Δεν έχουμε πει νομίζω. Καλό μήνα σε όλους τους συμπέθερους. Για μένα μέρα βγαίνει, μέρα μπαίνει, δεν καταλαβαίνω πολύ διαφορά. Εγώ όλη μέρα εδώ πέρα, θηλασμός και θηλασμός. Βγες να περάσεις ωραία, να πιείς και ένα ποτάκι για μένα αυτή την εβδομάδα. Και την επόμενη και τη μεθεπόμενη…», ακούγεται να λέει η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο του instastory της.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.