«Σύζυγος-τέρας»: Το viral βίντεο με την Jennifer Lopez να «τραμπουκίζει» τον Ben Affleck (Vid)

«Σύζυγος-τέρας»: Το viral βίντεο με την Jennifer Lopez να «τραμπουκίζει» τον Ben Affleck (Vid)

Και αυτήν τη στιγμή κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Μια εκρηκτική στιγμή ανάμεσα στο χολιγουντιανό ζευγάρι Jennifer Lopez και Ben Affleck  αποτελεί το πρώτο θέμα σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες, μετά το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας με τους δύο σταρ της λαμπερής οθόνης να πρωταγωνιστούν.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους βρέθηκαν στο after party για τη νέα ταινία «Γάμος μετ’ εμποδίων», τίτλος ιδιαίτερα προφητικός για αυτό που ακολούθησε ανάμεσά τους, αφού, όπως φαίνεται και στο αποκαλυπτικό βίντεο-φωτιά, την ώρα που παίζει το τραγούδι της Jennifer, η διάσημη celebrity πίνει μια γουλιά από το ποτήρι κρασιού που κρατούσε, ενώ την ίδια στιγμή ο σύζυγός της, Ben Affleck, της απολογείται λέγοντας «Jenn δεν έχω πιει τίποτα, εντάξει;».

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος έχει μιλήσει παλιότερα για τη μάχη του με το αλκοόλ, αναφέροντας πως έχει ολοκληρώσει και πρόγραμμα απεξάρτησης. «Το έχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν και θα συνεχίσω να το αντιμετωπίζω. Θέλω τα παιδιά μου να γνωρίζουν ότι δεν είναι ντροπή να ζητάς βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι και θέλω να είμαι πηγή δύναμης για όποιον χρειάζεται βοήθεια αλλά φοβάται να κάνει το πρώτο βήμα».

Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά την όμορφη τραγουδίστρια και ηθοποιό για το αυστηρό κι επικριτικό της ύφος απέναντί του…

Τα σχόλια που ακολούθησαν στα social media ήταν ιδιαιτέρως επικριτικά για τη JLo, με ορισμένους να μη διστάζουν να την αποκαλέσουν ακόμα και «σύζυγο-τέρας» που δεν χάνει ευκαιρία να καταπιέζει και να επιπλήττει δημόσια τoν Affleck.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

@celebritea.io #BenAffleck & #JenniferLopez at the #ShotgunWedding party! #ShotgunWeddingMovie #MoviePremiere #Hollywood #JLo #JoshDuhamel #BTS ♬ original sound – CelebriTea

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.