Οι μεγάλοι τυχεροί του μήνα: Αυτά είναι τα 2 ζώδια που θα έχουν ερωτευτεί μέχρι τέλος Φεβρουαρίου

Οι μεγάλοι τυχεροί του μήνα: Αυτά είναι τα 2 ζώδια που θα έχουν ερωτευτεί μέχρι τέλος Φεβρουαρίου

Η στιγμή που περίμεναν μόλις έφτασε.

Ο έρωτας, λένε, δε σου χτυπάει την πόρτα κάθε μέρα. Κάποιες φορές, τον περιμένεις μέρες, μήνες, μπορεί και χρόνια. Ωστόσο, γεγονός αποτελεί ότι έρχεται εκεί που δεν τον περιμένεις, φέρνοντας μαζί του το πιο έντονο συναίσθημα.

Μέχρι και λίγο πριν πούμε αντίο στο Φεβρουάριο, τα δύο παρακάτω ζώδια θα υποδεχθούν στη ζωή τους το μεγάλο έρωτα και η ενεργοποίηση της συντροφικότητας αλλά και του ρομαντισμού θα αποτελέσει γεγονός.

Αν ανήκεις σε ένα από τα δύο παρακάτω ζώδια, συγχαρητήρια, είσαι ένας από τους αξιοζήλευτα τυχερούς του ζωδιακού κύκλου στον αισθηματικό τομέα:

Τοξότης

Τα βέλη του έρωμα αυτόν το μήνα θα στοχεύσουν τη δική σου καρδιά. Αν και θα είσαι τυχερός ολόκληρη τη χρονιά του 2023 ως προς την ανεύρεση του άλλου σου μισού, το Φεβρουάριο ετοιμάσου για ένα πάθος μεγάλο και στιγμές γεμάτες ένταση.

Νέα πρόσωπα εισέρχονται στη ζωή σου και το φλερτ, το παιχνίδι και η ερωτική διάθεση εγείρονται κατά τις πρώτες ημέρες του μήνα. Μετά τις 20 Φεβρουαρίου η τύχη σου κλείνει το μάτι.

Άδραξε, λοιπόν, την ευκαιρία!

Κριός

Με τον Δία στο ζώδιό σου, όλα τα φώτα στρέφονται πάνω σου το Φεβρουάριο και μια από τις βασικές σου ανάγκες είναι να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω στον ερωτικό τομέα της ζωής σου. Η ρουτίνα χαρίζει τη θέση της σε ένα φρέσκο ξεκίνημα και το ενδιαφέρον κορυφώνεται.

Οι ευκαιρίες πέφτουν βροχή με γοργούς, ωστόσο, ρυθμούς, αλλά εσύ είσαι ήδη σε ετοιμότητα και θα αντιδράσεις άμεσα στις νέες προκλήσεις που ποθείς.

Τι άλλο να ζητήσετε εσείς οι δύο;

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.