Έχασε στο Survivor, κερδίζει στην αγάπη: Η εντυπωσιακή ξανθιά σύντροφος του Κώστα Αναγνωστόπουλου (Pics)

Έχασε στο Survivor, κερδίζει στην αγάπη: Η εντυπωσιακή ξανθιά σύντροφος του Κώστα Αναγνωστόπουλου (Pics)

Ο μισθοφόρος μπορεί να μην πήρε το μεγάλο έπαθλο του Survivor All Star και να αποχώρησε, όμως φαίνεται πως κέρδισε στον έρωτα!

Ζευγάρι με την Ιλένια Ουίλιαμς φέρεται να είναι ο πρώην παίκτης του Survivor All Star Κώστας Αναγνωστόπουλος. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας στον αέρα του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Γεια σου», οι δυο τους έχουν πραγματοποιήσει πολλές κοινές εμφανίσεις, ενώ το περιβάλλον τους επιβεβαιώνει τη συγκεκριμένη σχέση.

«Δύο του μήνα αποχώρησε και δύο του μήνα έχει γενέθλια η Ιλένια Ουίλιαμς. Πώς τα φέρνει η ζωή; Είναι ζευγάρι! Δεν το ήξερες; Με κοινούς φίλους που έχουμε μιλήσει έχουν κάνει εξόδους μαζί, τον παρακολουθούσε», είπε χαρακτηριστικά με τη Νάνσυ Παραδεισανού να συμπληρώνει:

«Μετά το τέλος της σχέσης της με τον Δημήτρη δεν έχει απασχολήσει με την προσωπική της ζωή. Δεν θέλει να δώσει έκταση στη σόουμπιζ για την προσωπική της ζωή».

Κώστας Αναγνωστόπουλος και Ιλένια Ουίλιαμς διατηρούσαν φιλική σχέση. Μάλιστα, ο μισθοφόρος ήταν από τους ανθρώπους που βρέθηκε στο πλευρό της Ιλένια όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ενώ έδωσε το «παρών» και στην κηδεία του που έλαβε χώρα στις 23 Αυγούστου στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου.

Υπενθυμίζεται πως η Ιλένια Ουίλιαμς ήταν για πέντε χρόνια ζευγάρι με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και χώρισαν το καλοκαίρι του 2019.

Η Ιλένια, από τη μεριά της, ούτε επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε τις φήμες αυτές:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.