Σοκαριστικές φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό στη Γλυφάδα | Πασίγνωστος DJ έσπασε στο ξύλο την πρώην του μαζί με το νέο της σύντροφο (Vid)

Σοκαριστικές φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό στη Γλυφάδα | Πασίγνωστος DJ έσπασε στο ξύλο την πρώην του μαζί με το νέο της σύντροφο (Vid)

Βαριές κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία.

Πασίγνωστος DJ νυχτερινών κλαμπ της Αθήνας και της Μυκόνου φέρεται να επιτέθηκε στην επί 7 χρόνια πρώην σύντροφό του σε κλαμπ της Γλυφάδας τα ξημερώματα της Δευτέρας, ενώ αργότερα διαπληκτίστηκε και δάγκωσε στο αυτί και τον νέο σύντροφο της πρώην κοπέλας του, ο οποίος είναι γνωστός διοργανωτής πάρτυ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μετά τις 03.30 το πρωί ο 40χρ0ν0ς DJ μπήκε στο κλαμπ της Γλυφάδας, πλησίασε στο τραπέζι που καθόταν το μοντέλο και πρώην κοπέλα του και την γρονθοκόπησε, παρουσία χιλιάδων θαμώνων. Το μοντέλο που έχει έδρα το Λονδίνο και κάνει διεθνή καριέρα γέμισε αίματα και οδηγήθηκε αιμόφυρτη στο Α.Τ. Γλυφάδας.

Ο πρώην σύντροφός της επιτέθηκε και στον νυν, ο οποίος όπως αναφέρουν πληροφορίες ήταν πρώην φίλος του. Όπως δήλωσε το μοντέλο αργότερα στη μήνυσή του, χώρισε από τον DJ λόγω της κακοποιητικής συμπεριφοράς του επί χρόνια.


«Έγινε ένας διαπληκτισμός, υπήρξαν κάποιοι τραυματισμοί όπως φυσικά και στον εντολέα μου, ο οποίος είναι συντετριμμένος με ό,τι έγινε. Η θέση του είναι ότι είναι λίγο διαφοροποιημένα τα γεγονότα.

Δεν υπάρχει άρνηση του περιστατικού. Δεν πάμε να κάνουμε το άσπρο μαύρο. Απλώς νομίζω ότι έχουν πάρει λίγο παραπάνω έκταση τα πράγματα. Ας περιμένουμε τις ιατροδικαστικές εξετάσεις», ανέφερε ο δικηγόρος του θύτη Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης στην εκπομπή «Σούπερ Κατερίνα» ύστερα από τη μήνυση που κατατέθηκε εις βάρος του πελάτη του στο Τμήμα Ενδοοικογενειακης Βιας Αλίμου.

«Είναι βαριές οι κατηγορίες που αποδίδονται στον εντολέα μου, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα ακριβώς ποιες είναι. Βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ακόμα και για ενδοοικογενειακή βία, γιατί ήταν ζευγάρι με την κοπέλα. Θα είναι δύσκολη μέρα σήμερα», συμπλήρωσε ο δικηγόρος με τον DJ να οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα, καθώς παρά το κλείσιμο των δικαστηρίων λόγω κακοκαιρίας, θα λειτουργούν κανονικά μόνο για τα αυτόφωρα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.