«Σουίτα, $4.000 - Η Paris τα αξίζει»: Οι νέες αναρτήσεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου με το μωρό της μέσα από το μαιευτήριο (Pics & Vids)

«Σουίτα, $4.000 – Η Paris τα αξίζει»: Οι νέες αναρτήσεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου με το μωρό της μέσα από το μαιευτήριο (Pics & Vids)

Δεύτερη ημέρα και το μοντέλο ενημέρωσε για τον λογαριασμό του δίκλινου.

Mε μία ανάρτηση στο Instagram υποδέχτηκε χτες τη γέννηση της κόρης της η Τζούλια Αλεξανδράτου με το μοντέλο να ενημερώνει του χιλιάδες ακόλουθούς της ότι το όνομα του μωρού θα είναι Paris και ότι η νέα της ζωή ξεκινάει από χτες.

«Χιονισμένη γέννα είχαμε. Το μωρό μου η Paris γεννήθηκε! Σε αγαπάμε. Καλώς ήρθες. (9 μήνες πέθανα). Κανείς δεν θα κατανοήσει το ταξίδι της ζωής μας. Η ζωή σου είναι δική σου. Είμαι για πάντα απίστευτα ευγνώμων, τυχερή και ευλογημενή. Η ζωή μου τώρα αρχίζει. Έχω ό,τι θέλω. Είσαι τα πάντα», έγραψε το μοντέλο και τραγουδίστρια χτες.

Σήμερα η Τζούλια Αλεξανδράτου συνέχισε με ακόμα περισσότερες αναρτήσεις μέσω insta story στις οποίες έδειξε το πρόσωπο της μικρής Paris και μας ενημέρωσε, μεταξύ άλλων, για το ποσό που πληρώνει για το δωμάτιο στην ιδιωτική κλινική στην οποία γέννησε.

«Έχω όλο το δίκλινο φυσικά δικό μου σουίτα 4.000$», έγραψε η Τζούλια ενώ πρόσθεσε σε άλλη ανάρτησή της:

«Το πρώτο πράγμα που είπα μόλις βγήκε από την κοιλιά μου είναι ότι είναι πολύ όμορφη. Της μίλησα… Hi Paris! Και με ύφος και λίγη αγένεια θα έλεγα, δεν μου έδωσε καμία σημασία. Φαίνεται πολύ feisty και παρτάκιας, αυτή την εντύπωση μου έδωσε. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες. Φαίνεται με πολύ προσωπικότητα, έντονη και επιβλητική. Με κοίταξε με ύφος»

«Σουίτα, .000 - Η Paris τα αξίζει»: Οι νέες αναρτήσεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου με το μωρό της μέσα από το μαιευτήριο (Pics & Vids)

«Σουίτα, .000 - Η Paris τα αξίζει»: Οι νέες αναρτήσεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου με το μωρό της μέσα από το μαιευτήριο (Pics & Vids)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.