Τζούλια Αλεξανδράτου | Αυτός είναι ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της - Μαζί στο 0nlyFans (Pic & Vid)

Τζούλια Αλεξανδράτου | Αυτός είναι ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της – Μαζί στο 0nlyFans (Pic & Vid)

Αποκάλυψε το πρόσωπό του σε μία τρυφερή στιγμή τους.

Μετά τη γέννηση του πρώτου της μωρού η Τζούλια Αλεξανδράτου φαίνεται πως αλλάζει κάποιες από τις συνήθειες και αποφάσεις της, τις οποίες είχε πάρει κατά τη διάρκεια της εννιάμηνης κύησή της. Τα stories που αφορούν τη μικρή Paris διαδέχονται το ένα το άλλο στον προσωπικό λογαριασμό του μοντέλου.

«Το πρώτο πράγμα που είπα μόλις βγήκε από την κοιλιά μου είναι ότι είναι πολύ όμορφη. Της μίλησα… Hi Paris! Και με ύφος και λίγη αγένεια θα έλεγα, δεν μου έδωσε καμία σημασία. Φαίνεται πολύ feisty και παρτάκιας, αυτή την εντύπωση μου έδωσε. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες. Φαίνεται με πολύ προσωπικότητα, έντονη και επιβλητική. Με κοίταξε με ύφος», έγραψε χτες η Τζούλια Αλεξανδράτου ενώ αποφάσισε να αλλάξει και το στάτους του συντρόφου της και πατέρα του μωρού.

Μέχρι χτες το μοντέλο έκρυβε το πρόσωπό του ενώ ακόμα και σε προσωπικές τους στιγμές που αποθανατίζονταν στον φακό η ίδια κάλυπτε με emojis τα χαρακτηριστικά του. Σε προχθεσινό της όμως βίντεο αυτό άλλαξε καθώς αποφάσισε να αποκαλύψει το ποιος είναι με ένα τρυφερό φιλί μαζί του στην κάμερα.

Μάλιστα στη λεζάντα πρόσθεσε: «Για όποιον θέλει να δει τον σύντροφό μου και πατέρα του παιδιού μου κι όλη μου την προσωπική ζωή, μπορεί να πάει στο 0nlyFans» ενώ χτες ανέβασε και μία φωτογραφία τους για τον έναν χρόνο που είναι μαζί σε σχέση.

Τζούλια Αλεξανδράτου | Αυτός είναι ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της - Μαζί στο 0nlyFans (Pic & Vid)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.