Διέρρευσε μέρος του καινούργιου τραγουδιού της Shakira για τον Piqué | Σάλος με τη «μπηχτή» για την ερωτική τους ζωή (Vid)

Διέρρευσε μέρος του καινούργιου τραγουδιού της Shakira για τον Piqué | Σάλος με τη «μπηχτή» για την ερωτική τους ζωή (Vid)

H Shakira μάλλον το παρατράβηξε...

Τα επεισόδια μετά το διαζύγιο της Κολομβιανής σούπερ σταρ του τραγουδιού, Σακίρα, και του παγκόσμιου πρωταθλητή του ποδοσφαίρου Ζεράρ Πικέ, δε λένε να τελειώσουν και μετά το τραγούδι της πρώτης, γεμάτο με υπονοούμενα για τη νυν κοπέλα του άσου της Μπαρτσελόνα, έρχεται και ένα δεύτερο τραγούδι να αποτελειώσει την μεταξύ τους εναπομείνασα αξιοπρέπεια.

Η Σακίρα μόλις τρεις εβδομάδες μετά το «Sessions #53» και τα  284 εκατομμύρια προβολές στο YouTube φέρνει ένα νέο τραγούδι, με νέα υπονοούμενα, σε συνεργασία με τον Manuel Turizo.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, ένα μέρος του τραγουδιού έχει διαρρεύσει και πιθανότατα είναι το ρεφρέν του. Στο κομμάτι αυτό των λίγων δεκάδων δευτερολέπτων που διέρρευσε η Σακίρα ακούγεται να τραγουδάει: «Εδώ και καιρό διψάω για εσένα, δεν ξέρω γιατί. Έχω μείνει να θέλω περισσότερο και να θέλω να πιω από ένα άδειο ποτήρι».

Οι θαυμαστές της που τη στηρίζουν από την αρχή των αποκαλύψεων οι οποίες οδήγησαν στο διαζύγιο περιμένουν με αγωνία ολόκληρο το τραγούδι όταν αποφασιστεί να ανέβει από τους δημιουργούς του και εκεί θα γνωρίζουμε επακριβώς ποια άλλα σημεία του πιθανώς φωτογραφίζουν τον επί 12 χρόνια πρώην σύζυγο της Κολομβιανής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.