Δεν το πρόσεξε κανείς: Η κίνηση του Μπισμπίκη στη Δέσποινα Βανδή δευτερόλεπτα πριν την αρπάξει και τη φιλήσει δημόσια στο viral βίντεο της χρονιάς (Vid)

Δεν το πρόσεξε κανείς: Η κίνηση του Μπισμπίκη στη Δέσποινα Βανδή δευτερόλεπτα πριν την αρπάξει και τη φιλήσει δημόσια στο viral βίντεο της χρονιάς (Vid)

Ο έρωτας ξεχειλίζει κι αυτό φαίνεται πάνω στην σκηνή!

Ένα ακόμη Σαββατόβραδο που ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου όπου η Δέσποινα Βανδή εμφανίζεται με τις Μέλισσες και, μάλιστα, έτρεξε να πάει χθες μετά την πρεμιέρα του Just The 2 Of Us.

Αυτήν τη φορά, το ζευγάρι πρωταγωνίστησε μαζί πάνω στη σκηνή, αφού ο δημοφιλής ηθοποιός, ανέβηκε και χορεύοντας μια από τις επιτυχίες της αγαπημένης του, «Ένα τσιγάρο διαδρομή», την πλησίασε και στο τέλος τη φίλησε on stage.

Την εικόνα αυτή αποθέωσαν οι θαμώνες του μαγαζιού με τις αντιδράσεις τους, την ίδια στιγμή που το βίντεο έγινε viral στα social media.

Εκείνο, ωστόσο, που δεν πρόσεξε κανείς είναι ένα ακόμη σημείο της ρομαντικής στιγμής που ξεχειλίζει από έρωτα κι αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι όσο η εντυπωσιακή τραγουδίστρια του τραγουδούσε, αφιερώνοντάς του τους στίχους, εκείνος κάτι της έλεγε, χαρίζοντας ακόμη περισσότερη ένταση στην ατρμόσφαιρα.

Να υπενθυμίσουμε, μάλιστα, πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ίδια αναφέρεται live πάνω στη σκηνή σε εκείνον, αφού χαρακτηριστά του είχε πει σε προηγούμενη εμφάνισή της «Και να μην ήμουν ερωτευμένη, απόψε θα σε ερωτευόμουν».

Δες παρακάτω τα viral βίντεο:

@_natasaakr_

#vandi #mpismpikis ❤️❤️??

♬ πρωτότυπος ήχος – _natasaakr_

@greekhits_tv

ΒΑΝΔΗ – ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ… #greekhitstv #μπεςφοργιου #greektiktok

♬ πρωτότυπος ήχος – Greek Hits Tv✅

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.