«Ρε μ@λ@κα, σκάσε!»: Εκτός εαυτού η απατημένη Ελευθερίου με τον Πρίαμο στο Survivor - Παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένος με την Καρολίνα (Vid)

«Ρε μ@λ@κα, σκάσε!»: Εκτός εαυτού η απατημένη Ελευθερίου με τον Πρίαμο στο Survivor – Παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένος με την Καρολίνα (Vid)

«Παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένος με την Καρολίνα, με την Ελευθερία περνούσε απλά καλά».

Τρίβει τα χέρια του ο Acun Ilicali με τις… πικάvτικες εξελίξεις στο Survivor, καθώς η άφιξη της απατημένης Ελευθερίας Ελευθερίου έστησε -κυριολεκτικά- στον τοίχο τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Η τραγουδίστρια επιτέθηκε ευθέως στον πρώην αγαπημένο της, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως ο ίδιος ξέροντας ότι στην πορεία του παιχνιδιού θα έφτανε κι εκείνη στον Άγιο Δομήνικο της είχε ζητήσει να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους για «να μη δώσουν δικαιώματα».


«Με την είσοδό μου ήθελα να κρατήσω κάποιες ισορροπίες, δεν ήθελα να φέρω προστριβές, ήθελα να είμαι cool. Περίμενα έστω μια κίνηση από κάποιο άτομο που μου οφείλει να μου πει κάποια πράγματα. Αυτή την κίνηση δεν την είδα. Ο Μάριος συνειδητοποίησε τι ακριβώς είχε γίνει γιατί θεωρούσε ότι όλο αυτό μπορεί να μην είχε παίξει ποτέ, μετά από αυτό εξακολουθεί να μην έρχεται καν να μου μιλήσει. Ξέρει ότι όλο αυτό το διάστημα έχει παιχτεί κάτι που με έχει πληγώσει συναισθηματικά και δεν έρχεται καν να μου μιλήσει.

Έμαθε τι έχει γίνει και κοιμάται μια χαρά και μου λέει ‘θα σου εξηγήσω off camera’. Να τα πούμε μεταξύ μας λέει να σου εξηγήσω ακριβώς τι έχει γίνει. Τι ακριβώς να μου εξηγήσεις; Δε χρειάζεται, σε έχω δει. Έχω δει, τα έχω βγάλει τα συμπεράσματα», είπε γεμάτη οργή η Ελευθερία Ελευθερίου, με το μεγάλο ξέσπασμα να έρχεται λίγο αργότερα, παρουσία όλης της ομάδας:

«Χθες το βράδυ κοιμήθηκες καλά; Μιλάω γ@μώτη μου, σκ@σε λίγο! Χθες το βράδυ που έγινε το σκηνικό, με έπιασες ρε μ@λ@κα να πεις ‘αυτή η κοπέλα, ένα μήνα έξω, την κυνηγάνε…’. Δεν τοποθετήθηκα Μάριε να ξέρεις, κρύβομαι μέχρι να έρθω στο παιχνίδι! Και ο λόγος; Δεν ήθελα να μιλήσω γιατί προφανώς υπάρχει και ένας αντίλογος, θέλω να ακούσω τι έχεις να μου πεις», είπε και συνέχισε:

«Το ότι με έχεις αδειάσει Μάριε με αυτόν τον τρόπο δε στο συγχωρώ, αλήθεια στο λέω. Ήμασταν 5 χρόνια φίλοι, 2 χρόνια μου έλεγες ότι είμαι το απωθημένο σου και τι καλά που είμαστε, αγάπη μου, μωρό μου».


«Πας και μου αυτώνεις τη ‘φίλη’ μου; Μεσ’ το Survivor; Την ίδια ώρα που ξέρεις ότι μπαίνω στο παιχνίδι και τα τελευταία σου λόγια ήταν ‘Αγάπη μου θα τα πούμε στο παιχνίδι, σε περιμένω!’. Τώρα κοιτάζει απλά τον κ@λο του, πώς θα επιβιώσει στο παιχνίδι. Με παραμύθιασε. Έχει διαλύσει ό,τι είχαμε τα τελευταία 5 χρόνια», είπε on camera.

Το κερασάκι στην τούρτα δε ήταν η αποκάλυψη της Αφροδίτης Σκαφίδα, η οποία είπε χαρακτηριστικά:

«Ρώτησα τον Μάριο αν είναι με την Ελευθερία και η απάντησή του ήταν ότι ήταν μαζί πριν 4-5 χρόνια. Μου το είπε ξεκάθαρα ότι ‘απλά περνούσε καλά’. Αυτό που με ενόχλησε ήταν ότι παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένος με την Καρολίνα. Δεν το παραδέχτηκε απ’ την αρχή αλλά μετά που πιέστηκε απ’ την Ελευθερία αναγκάστηκε να το παραδεχτεί».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.