«Αυτός δεν έπαιρνε από λόγια»: Φωτογραφίες-ντοκουμέντο του άνδρα που καταγγέλλει πως κακοποιήθηκε από τη Super Κική και τις φίλες της (Pics & Vid)

«Αυτός δεν έπαιρνε από λόγια»: Φωτογραφίες-ντοκουμέντο του άνδρα που καταγγέλλει πως κακοποιήθηκε από τη Super Κική και τις φίλες της (Pics & Vid)

Τι κατήγγειλε ο άνδρας και οδήγησε στη σύλληψή της.

Στο κρατητήριο με τη διαδικασία του αυτόφωρου οδηγήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20/1 η Σούπερ Kική και δύο στενές της φίλες ύστερα από καταγγελία και μήνυση άντρα ο οποίος ισχυρίζεται ότι ξυλοκοπήθηκε από άνθρωπο που έβαλαν οι τρεις γυναίκες. Η ίδια ισχυρίζεται ότι ο καταγγέλλων κακοποιούσε για πολύ καιρό τη μία από τις δύο φίλες της.

Μιλώντας σε δύο πρωινές εκπομπές, η influencer και κωμικός ανέφερε:

«Πολλά χρόνια κρατάει αυτή η κολόνια, αυτή η κοπέλα προσπαθεί να ξεφύγει αλλά δεν μπορεί. Είμαστε χρόνια φίλες, έχω βαφτίσει και το παιδί της, τους τελευταίους τρεις μήνες έμενε στο σπίτι μου. Αυτός δεν έπαιρνε από λόγια, του έχει κάνει 4 μηνύσεις, το μόνιμο εμπόδιο στη ζωή της, εδώ και πολλά χρόνια», δήλωσε αρχικά η Σούπερ Κική.

«Εμένα με πήρε 8 η ώρα το πρωί η μικρή, έφυγα με τις πιτζάμες, καλώ την αστυνομία, πάμε στο τμήμα και μετά αυτός μας κάνει μήνυση ότι και καλά εμείς του το είχαμε στήσει αυτό και σε κλάσματα δευτερολέπτων βγάζει απόφαση ο εισαγγελέας ότι θα μείνουμε μέσα όλοι. Έχει χαρεί που είμαστε σε ένα πολύ καλό τμήμα και μας αφήνουν με τα κινητά οι άνθρωποι και χωρίς χειροπέδες», συμπλήρωσε.

Μιλώντας στο «Πρωινό» ο συνήγορος του ανθρώπου που καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό, υποστήριξε ότι ο εντολέας του ξυλοκοπήθηκε από άνδρα τον οποίο είχε συναντήσει στο δικαστήριο με τη φίλη της Σούπερ Κικής, λίγες ημέρες πριν ενώ πριν ξυλοκοπηθεί είχε δεχτεί απειλές από τον ίδιο άνδρα.




Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.