«Τον κορόιδευε!»: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκαλύπτει τον λόγο που «έκοψε» τον Γιάννη Πλούταρχο απ’ το «Στην υγειά μας» (Vid)

«Αφήστε με ήσυχο, δε μιλάω χωρίς ραντεβού!»: H απρεπής συμπεριφορά του Σπύρου Παπαδόπουλου σε ρεπόρτερ του ALPHA για το θέμα του Πλούταρχου (Vid)

Tι προκάλεσε την αντίδραση του ηθοποιού και παρουσιαστή.

Oι δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου λίγες ημέρες πριν στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, ότι ο Γιάννης Πλούταρχος είχε κοροϊδέψει τον συνεργάτη του Σταύρο Κουγιουμτζή και δεν είχε έρθει στο αφιέρωμα για τον συνθέτη για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά», αναζωπύρωσε την κόντρα των δύο αντρών.

Ο τραγουδιστής όταν ερωτήθηκε για τις κατηγορίες του παρουσιαστή και ηθοποιού απάντησε: «Επιφυλάσσομαι να τοποθετηθώ στο μέλλον. Αυτό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή, είναι ότι δεν έχω κοροϊδέψει ποτέ και κανέναν».

H κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα του ALPHA και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου συνάντησαν τον Σπύρο Παπαδόπουλο, την ώρα που επιβιβαζόταν στη μηχανή του και προσπάθησε να πάρει δηλώσεις από τον ηθοποιό για την απάντηση του Γιάννη Πλούταρχου.

«Αφήστε μας ρε παιδιά ήσυχους, είναι δυνατόν; Έχουμε ραντεβού να μιλήσουμε; Δεν μιλάω χωρίς ραντεβού. Όσο δεν κουράζεστε να έρχεστε απρόσκλητοι, τόσο δεν θα κουράζομαι να μην σας απαντώ. Λυπάμαι. Εγώ τι να κάνω; Σας κάλεσα; Αν έρθω εγώ έξω από το σπίτι σας και περιμένω αρκετή ώρα θα μου μιλήσετε; Καμία ερώτηση», απάντησε πολύ εκνευρισμένος ο Σπύρος Παπαδόπουλος στη δημοσιογράφο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.