«Οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν νεκρό από υπερβολική δόση»: Σάλος με φωτογραφία του αναίσθητου Sin Boy μέσα σε ασθενοφόρο (Pic)

Ζωντανός και αγνώριστος στο εξωτερικό ο Sin Boy – Η φωτογραφία που βάζει τέλος στο θρίλερ του «θανάτου» του (Pic)

Λύθηκε το μυστήριο.

Οι φήμες για το θάνατο του Sin Boy φούντωσαν τις τελευταίες εβδομάδες δίχως, όμως, να υπάρχουν επιβεβαιωμένες αποκαλύψεις.

Ωστόσο, εκείνες αποτελούν πλέον παρελθόν, αφού σύμφωνα με την εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Γειά σου», και τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φικάρης, η σύντροφoς του γνωστού τράπερ, Rina, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία από το ταξίδι της στο Άμστερνταμ.

Το παζλ συμπληρώθηκε και το τέλος στο μυστήριο ήρθε μέσα από την φωτογραφία που παρουσίασε η εκπομπή, η οποία δείχνει και τον Sin Boy στο Άμστερνταμ και συγκεκριμένα σε μια καφετέρια, μαζί με τη Rina με την οποία πιθανότατα είναι ξανά ζευγάρι μετά ρτον χωρισμό τους.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στις φωτογραφίες της συντρόφου του στο Instagram, υπάρχει μια από το Παρίσι, στην οποία αντικατοπτρίζεται ο ίδιος μέσα από τα γυαλιά της, με το πράσινο μπουφάν με την κουκούλα να ξεχωρίζει.

Δες παρακάτω τη φωτογραφία από το Άμστερνταμ στην οποία ο τρέπερ απεικονίζεται με νέο look, με ξυρισμένο το κάτω μέρος του κεφαλιού και… λοφίο από πάνω:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.