Shakira – Pique: Αυτή είναι η γυναίκα που κατάφερε να τους χωρίσει (Pic)

«Έκανες like στη φωτογραφία μου…»: Η Shakira ντροπιάζει τον Gerard Piqué στη νέα του αγαπημένη, Clara (Vid)

Και η «μάχη» καλά κρατεί.

Αποφασισμένη να μην παραδώσει το όπλα φαίνεται πως είναι η Shakira, αφού για μια ακόμη φορά ακονίζει τα «σπαθιά» της κόντρα στον Gerard Piqué και την καινούργια αγαπημένη του, Clara Chia, με την οποία φημολογείται πως την απάτησε όσο ακόμη ήταν παντρεμένοι.

Η διάσημη σταρ κυκλοφόρησε ένα ακόμη τραγούδι, “TQG”, σε συνεργασία με την επίσης Κολομβιανής καταγωγής τραγουδίστρια, Karol G, στο οποίο δε σταματάει να αναφέρεται στον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρσελόνα.

Ανάμεσα στους στίχους που ξεχώρισαν ήταν εκείνος με το «like», όταν η Shakira ξεμπροστιάζει τον πρώην σύζυγό της καθώς εικάζει πως εκείνος θα θέλει να γυρίσει πίσω, αφού όπως δηλώνει «Και θέλεις να γυρίσεις πίσω, το μάντεψα ήδη αφού έκανες like στη φωτογραφία μου».

Και κάπου εκεί μας φρεσκάρει έμμεσα τον καυγά της Clara με τον Gerard στο αεροπλάνο, καθώς τον έπιασε να κοιτάζει τις φωτογραφίες της Shakira στο προφίλ της στο Instagram!

Με τον τρόπο αυτό, η Shakira ανάβει για μια ακόμη φορά φωτιές αλλά τονίζει πως πλέον είναι πιο δυνατή και τα ίδια λάθη δεν κάνει!

Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε εάν θα υπάρξει απάντηση από την απέναντι πλευρά…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.