Κλείδωσαν: Αυτά είναι τα οριζόντια μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση για να βγει ο πιο σκληρός ενεργειακά χειμώνας

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συγγνώμη σε όλους, αλλά πάνω από όλα στους συγγενείς των θυμάτων»

Η ανάρτηση του Πρωθυπουργού.

Μια μεγάλη συγγνώμη για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αφού προσπάθησε να βάλει σε μια σειρά τις σκέψεις αλλά και σε λόγια τα συναισθήματά του, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ο Πρωθυπουργός τόνισε πως δεν πρέπει να κρυφτούμε πίσω από το ανθρώπινο λάθος, αλλά αντιθέτως να ερευνηθούν τα αίτια και να εστιάσουν στη βελτίωση της ασφάλειας των σιδηροδρόμων.

Μάλιστα, έκανε αναφορά στο πρόσωπο της καλύτερης Ελλάδας μέσα από τους επιβάτες που ρίσκαραν τη ζωή τους για σώσουν τους συνανθρώπους τους, τους πυροσβέστες, τους διασώστες, τους γιατρούς και όλους όσοι βοήθησαν στην πολύνεκρη τραγωδία, ενώ ο ίδιος δήλωσε πως προσωπικά είναι στην πολιτική για να αλλάξει αυτήν την «κακιά τη χώρα», έκφραση που κυκλοφόρησε αρκετά σε πολλά πανό τις τελευταίες μέρες.

Τέλος, κλείνοντας ανέφερε πως κάθε μέρα προσπαθεί να αλλάξει την παλαιά Ελλάδα που μας πληγώνει και παρότρυνε όλους «Σήμερα, Κυριακή της Ορθοδοξίας, ανάβουμε όλοι ένα κερί στη μνήμη αυτών που έφυγαν τόσο άδικα και τόσο πρόωρα».

Δες παρακάτω την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.