Πέτρος Φιλιππίδης | Mαζί με τον Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης

O Πέτρος Φιλιππίδης στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε θέατρο μετά την αποφυλάκισή του – Αποχώρησε πριν την παράσταση (Pics)

Εθεάθη στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων, στην παράσταση στην οποία παίζει ο γιος του.

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε μερικές ημέρες πριν ο Πέτρος Φιλιππίδης, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την αποφυλάκισή του.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο δημοφιλής λογαριασμός του Twitter «Kanekos», ο γνωστός ηθοποιός έδωσε το «παρών» στη θεατρική παράσταση Berlin Alexanderplatz στην οποία παίζει ο γιος του, Δημήτρης Φιλιππίδης, στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων, όμως αποχώρησε προτού αυτή ξεκινήσει.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων για να δει το Berlin Alexanderplatz, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού όπου παίζει κι ο γιός του. Τι κατάντια για τον θίασο που δεν αρνήθηκε να παίξει», έγραψε αρχικά ο εν λόγω χρήστης του Twitter, ενώ λίγο αργότερα ενημέρωσε πως τελικά ο Φιλιππίδης  αποχώρησε χωρίς να δει το έργο.

«Τελικά την κοπάνησε πριν την παράσταση», κατέληξε, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν στο πλευρό του βρισκόταν και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.