«Γιατί έπρεπε να δούμε αυτές τις εικόνες ρε Αγγελική;»: Το πλάνο από το εσωτερικό του τρένου στα Τέμπη που προβλήθηκε στο «Τούνελ» και αναστάτωσε το τηλεοπτικό κοινό (Vid)

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση η Shakira – Ο Piqué έκανε πρόταση γάμου στην Clara Chia (Vid)

Οι φήμες τον θέλουν να περιμένει το πρώτο του παιδί από την Clara.

«Για πάντα το κορίτσι του» ήθελε να είναι η Shakira, όπως χαρακτηριστικά είχε απαντήσει σε συνέντευξή της όταν ρωτήθηκε γιατί δε θέλει να παντρευτεί τον Gerard Piqué.

Ωστόσο, σήμερα, φήμες θέλουν την ίδια να είναι έξαλλη με τον πρώην σύντροφο και πατέρα των παιδιών της, αφού εκείνος φέρεται να κάνει σχέδια γάμου και, μάλιστα, να έχει κάνει ήδη την πρόταση στην Clara Chia, κάτι που με τη Shakira δεν έγινε ποτέ στα 11 χρόνια σχέσης τους.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η εκπομπή «Fiesta», το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και μένει ήδη εδώ και αρκετές εβδομάδες μαζί. Όσο για τον γάμο του; «Μιλούν, πάνω απ’ όλα, για το πώς θα ήθελε η Clara να είναι ο γάμος της. Δεν θέλει να είναι ένας μεγάλος γάμος, θέλει να είναι κάτι πολύ οικείο και δεν θέλει να είναι κάτι περισσότερο από μια είδηση», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Δεν αποκλείεται, πάντως, οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Clara να είναι αληθείς, καθώς ένα παιδί θα αποτελούσε έναν πολύ σημαντικό λόγο για να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός ο χωρισμός αποτελεί πλέον δημόσιο θέαμα, ενώ η Shakira δε σταματάει να δείχνει την ενόχλησή της, ακόμα και μέσα από τα τραγούδια της, όπως έκανε και στο τελευταίο τραγούδι που κυκλοφόρησε, BZRP Music Sessions 53.

Δες το βίντεο παρακάτω:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.