«Θα πηγαίνω να βλέπω την κοπέλα μου όποτε μου κ@@@ώσει!»: Τα είπε όλα ο Μπισμπίκης για τη Δέσποινα Βανδή

«Θα πηγαίνω να βλέπω την κοπέλα μου όποτε μου κ@@@ώσει!»: Τα είπε όλα ο Μπισμπίκης για τη Δέσποινα Βανδή

Ποιους χαρακτήρισε χυδαίους και ρατσιστές.

Συνέντευξη έδωσε ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης στην εφημερίδα Documento που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή και μεταξύ άλλων αναφέρεται στη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, τα Μέσα που τον παρακολουθούν και τον σχολιασμό της εμφάνισής του αλλά και της ηλικίας της συντρόφου του.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ερωτήθηκε για το γεγονός ότι γίνεται συχνά πρωτοσέλιδο, όχι για την δουλειά του, αλλά για τη ζωή του, για τον τρόπο και πού διασκεδάζει, τι φοράει, πώς χορεύει, σχολίασε:

«Αυτό που με πειράζει είναι ο κανιβαλισμός από τα Μέσα. Η ανθρωποφαγία για κάθε κίνηση μου. Συμβαίνουν τόσα πράγματα και οι άλλοι κάθονται και παρακολουθούνε τον Μπισμπίκη άμα καπνίζει ή άμα χορεύει. Είναι γελοίο. Μερικές φορές, όμως και χυδαίο. Γιατί διαπιστώνεις πόσο πουριτανοί, συντηρητικοί και ρατσιστές είμαστε. Ασχολούνται με την κοιλιά μου, το πώς χορεύω ή πόσο χρονών είναι η Δέσποινα»,

Ερωτήθηκε επίσης για το το εάν νοιώθει ότι έχει γίνει μόδα, με τον ηθοποιό να απαντάει: «Δεν έχω πει ποτέ σε φωτογράφο να έρθει να με φωτογραφήσει, δεν πηγαίνω σε κοσμικά. Αλλά όποτε μου κ@@λώσει να κάνω κάτι θα το κάνω. Θα πάω στα μπουζούκια να δω την κοπέλα μου και να διασκεδάσω. Δε θα πιω, δε θα καπνίσω, δε θα χορέψω; Θα πρέπει να προσέχω μην είναι η κάμερα εκεί; Δεν είναι φυλακή να προσέχεις συνέχεια; Κι άμα μεθύσω και γουστάρω να κάνω και το καραγκιοζιλίκι μου και να ξεφτιλιστώ δηλαδή τι, θα σκεφτώ αν θα με πάρει η κάμερα;».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.