Όλγα Τρέμη | Η πρώτη της αντίδραση μετά τις αποκαλύψεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για την ερωτική τους σχέση (Vid)

Όλγα Τρέμη | Η πρώτη της αντίδραση μετά τις αποκαλύψεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για την ερωτική τους σχέση (Vid)

Σε τι κατάσταση βρίσκεται η δημοσιογράφος μετά τη συνέντευξη του παρουσιαστή.

Tις πρώτες αντιδράσεις της Όλγας Τρέμη ύστερα από τη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!, στην οποία ανέφερε ότι οι δυο τους είχαν έναν ερωτικό δεσμό, όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος σπούδαζε στο Μαθηματικό, εκείνη θα έδινε εξετάσεις για να μπει στο Οικονομικό της Νομικής και εκείνος της έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι της, μεταφέρθηκαν στο πρωινό του ALPHA.

Στη συνέντευξη ο παρουσιαστής προχώρησε σε αποκαλύψεις πολύ προσωπικών στιγμών τους από εκείνη την περίοδο, χωρίς να έχει την άδεια της δημοσιογράφου. Η Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε τηλεφωνικά με την Όλγα Τρέμη και στην εκπομπή Happy Day μετέφερε τις πρώτες αντιδράσεις της δημοσιογράφου χωρίς να αναφέρει τα λόγια της.

«Δεν θέλω να μιλήσω εξ’ ονόματος της Όλγας Τρέμη, ούτε έχω και την άδεια. Το μόνο που θα σας πω αυτό που εξέλαβα εγώ ως Τίνα, σε μία προσωπική κουβέντα, είναι ότι την άκουσα μουδιασμένη και σοκαρισμένη. Αυτό που είμαστε όλοι μας. Εγώ που τη ξέρω, δεν την άκουσα χαμογελαστή να διασκεδάζει. Είναι ένας άνθρωπος που κατά καιρούς έχει δεχτεί διάφορα πυρά, γνωρίζει πώς είναι όλη αυτή η κατάσταση και δεν θέλει περαιτέρω έκταση» είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.