Τεράστια αλλαγή για την plus size Ξένια του GNTM 6 μήνες μετά (Pic)

-20 κιλά, άλλος άνθρωπος: Η απίστευτη μεταμόρφωση της plus size Ξένιας 2 χρόνια μετά το GNTM που την έκανε αγνώριστη (Pics)

Άλλος άνθρωπος.

Με μια εντελώς διαφορετική εικόνα, η Ξένια του GNTM μας ξανασυστήνεται. Πρόκειται για το plus size μοντέλο που είχε ξεχωρίσει στο επιτυχημένο ριάλιτι modeling πριν από 2 χρόνια για την εντυπωσιακή εμφάνισή της αλλά και την ισχυρή αυτοπεποίθησή της.

Σήμερα, ποζάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και η εικόνα της δε θυμίζει σε τίποτα εκείνη με την οποία είχε εμφανιστεί στο GNTM.

 

Αφήνοντας πίσω της τις juicy καμπύλες, η Ξένια δεν αποτελεί πλέον ένα plus size μοντέλο, αλλά αντίθετα, έχοντας χάσει 20 κιλά, συνεχίζει την αλλαγή της, η οποία είχε ξεκινήσει πριν από περίπου ένα χρόνο.

Μετά τη συμμετοχή της στο GNTM, η καλλονή άλλαξε τα μαλλιά της, τα οποία πλέον είναι αισθητά πιο κοντά με έντονα layers, διατηρώντας, ωστόσο τους τόνους του χάλκινου, οι οποίοι αναδεικνύουν άψογα τα χαρακτηριστικά της.

Μάλιστα, το νέο της look ολοκληρώνεται και με το γενικότερο styling, το οποίο από «νεράιδα», όπως την είχε χαρακτηρίσει η Βίκυ Καγιά, έχει μετατραπεί σε πιο rock…

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aesthetics (@kceniyah)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aesthetics (@kceniyah)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.