Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η «ακατάλληλη» παπαρατσική φωτογραφία που κανείς δεν ξαναείδε (Pic)

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η «ακατάλληλη» παπαρατσική φωτογραφία που κανείς δεν ξαναείδε (Pic)

Tραβηγμένη το 1979 στον Θεολόγο.

Το παπαρατσικό πριν τη δεκαετία του ’80 θεωρούνταν -και ήταν- τεράστια αποκλειστικότητα και επιτυχία των φωτογράφων της εποχής.

Τότε, τα παπαρατσικά ήταν αυτό ακριβώς που λέει η λέξη και η Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε και σε αυτό το κομμάτι τη διαφορά, όταν η πρώτη «ακατάλληλη» λήψη της κυκλοφόρησε σε περιοδικό της εποχής και… ξεπούλησε.

Πρόκειται για φωτογραφία τραβηγμένη το 1979 σε παραλία στον Θεολόγο όπου η ίδια διατηρούσε το διάσημο εξοχικό της, η οποία την απεικονίζει να βγαίνει από τη θάλασσα χωρίς το επάνω μέρος του μαγιώ της.

Η λήψη θεωρήθηκε τεράστια επιτυχία και αποτέλεσε την αρχή για το «κυνηγητό» των διασήμων προσωπικοτήτων της εποχής προκειμένου να εξασφαλιστούν προσωπικές τους λήψεις από την καθημερινότητά τους. Τότε, οι αστέρες της μεγάλης οθόνης διόλου επιθυμούσαν να απασχολούν τα Μέσα με τη ζωή τους γι’ αυτό και τέτοιου είδους φωτογραφίες ήταν… βούτυρο στο ψωμί των δημοσιογράφων.

Δείτε στη δεύτερη φωτογραφία του gallery την Αλίκη στην πιο συλλεκτική ίσως λήψη της…

Διαβάστε επίσης: Δεν έχεις ξαναφάει τέτοιο πράγμα: Η κρεατότουρτα-γίγας που φτιάχνουν μόνο στην Κρήτη και τρελαίνει τους ξένους

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.