Λένα Δροσάκη - Αλέξανδρος Μπουρδούμης | Χωρισμός-βόμβα ύστερα από 3 χρόνια γάμου

Λένα Δροσάκη – Αλέξανδρος Μπουρδούμης | Χωρισμός-βόμβα ύστερα από 3 χρόνια γάμου

Τι δήλωσε η ηθοποιός.

Ένα από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά ζευγάρια του θεάματος δε θα είναι πια μαζί σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωινού μας» και του Νίκου Γεωργιάδη, καθώς Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

«Δεν είναι εύκολος χωρισμός. Προτεραιότητα και των δυο παραμένει ο γιος τους, Αναστάσης. Μάλιστα ακόμη παίζουν μαζί στο θέατρο, οπότε οι ισορροπίες είναι δύσκολες. Δεν είναι ένας χωρισμός που έγινε χθες. Δεν είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες. Το ζευγάρι ήταν μαζί από τα τέλη του 2018 και το 2020 είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Ένα μικρό σχόλιο στην εκπομπή έκανε η ηθοποιός δηλώνοντας για τον χωρισμό της: «Υπάρχει ένα παιδί και αυτό είναι η προτεραιότητά μου. Είναι σε μια τρυφερή ηλικία που πρέπει να σεβαστούμε. Γι’ αυτό δεν επιθυμώ να προχωρήσω σε περαιτέρω σχόλια».

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι βρέθηκε μαζί την ίδια περίοδο που η Λένα Δροσάκη, μεταξύ άλλων συναδέλφων της, κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση και εκβιαστικές συμπεριφορές, την εποχή της συνεργασίας του στο θέατρο της Κάτιας Δανδουλάκη, η οποία με τη σειρά της είχε σταματήσει τη συνεργασία της άμεσα με τον ηθοποιό ύστερα από όσα έπραξε.

Από την πρώτη στιγμή της καταγγελίας ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν στο πλευρό της και με τη σειρά του είχε μιλήσει ανοιχτά για τον Πέτρο Φιλιππίδη και ακολουθούσε τη σύζυγό του στις δικαστικές αίθουσες για συμπαράσταση.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.