Απίστευτο expose! Αυτή είναι η γυναίκα πίσω από το account της Soula Glamorous (Pics)

Soula Glamorous κατά πασίγνωστης influencer: «Αγαπάει την κλεψιά ενώ βγάζει άπειρα χρήματα – Την έχουν δει να αδειάζει πολυκατάστημα» (Pic)

Ποια influencer περιγράφει.

Με όρεξη για αποκαλύψεις μυστικών γνωστών influencer είχε η ινσταγκραμική περσόνα Soula Glamorous η οποία σε story της στο Ιnstagram αποφάσισε να βγάλει στη φόρα μία κακή και παράνομη συνήθεια μίας influencer.

Η Soula Glamorous έγραψε χαρακτηριστικά: «Ιnfluencer που δεν έχει βγει ποτέ στην τηλεόραση ούτε έχει εταιρεία αγαπάει την κλεψιά ενώ βγάζει άπειρα χρήματα. Πληροφορίες λένε ότι λέει παντού πόσο αγαπάει να κλέβει και την έχουν δει να αδειάζει πολυκατάστημα».

Η ινστραγκράμερ δεναποκάλυψε το όνομα της κλεπτομανούς αλλά το άφησε σε μορφή κουίζ ανοίγοντας έτσι τον ασκό του Αιόλου στις δεκάδες χιλιάδες ακόλουθούς της να εικάσουν διάφορα ονόματα. Με τα στοιχεία που έδωσε φυσικά έχουν αφαιρεθεί δεκάδες influencers από τις πιθανές και δεν φωτογραφίζεται μία συγκεκριμένη.

Είναι σίγουρο όμως ότι όποια κρύβεται πίσω από το πρόσωπο που περιγράφεται όταν διάβασε το story της Soulas θα στραβοκατάπιε καθώς είναι γνωστό πως όταν η Soula θέλει να πει το όνομά της θα το κάνει ανοιχτά.

Soula Glamorous κατά πασίγνωστης influencer: «Αγαπάει την κλεψιά ενώ βγάζει άπειρα χρήματα - Την έχουν δει να αδειάζει πολυκατάστημα» (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.