Με τη Bar Refaeli και άλλες διάσημες | O Piqué απάτησε τη Shakira πάνω από 50 φορές - Tα ονόματα

Mέσ’ τα κλάματα η Shakira σε μαγαζί της Νέας Υόρκης | Ο πατέρας του Piqué της έκανε έξωση (Pics & Vid)

Tα νέα επεισόδια μετά το διαζύγιο των δύο σταρ.

Τα επεισόδια στο σίριαλ της περιόδου που ακολούθησε από το διαζύγιο της Shakira και του Gerard Piqué δε λένε να σταματήσουν. Στο νέο επεισόδιο η Shakira αναγκάζεται να εγκαταλείψει τη Βαρκελώνη και το σπίτι που έμενε με τα παιδιά της αλλά ανήκε στον πατέρα του Piqué .

Σε μία ανάρτησή της στο Instagram ανακοίνωσε την μετακόμισή της από τη Βαρκελώνη χωρίς να αναφέρει την έξωση που της έγινε από τον πατέρα του πρώην συζύγου της. Το ρεπορτάζ της Marca αναφέρει ότι ο πρώην πεθερός της έστειλε μια επιστολή που της ζητούσε να εγκαταλείψει το σπίτι όπου διέμενε με τον Piqué στη Βαρκελώνη, αφού ερμήνευσε ως «απειλητικό» το τραγούδι που άφηνε αιχμές για τον ποδοσφαιριστή και την νυν σύντροφό του, Clara Chia.

Πριν την επιστροφή της στη Βαρκελώνη, η Κολομβιανή σταρ πιάστηκε από τον φακό των παπαράτσι να κλαίει μέσα σε εμπορικό κατάστημα της Νέας Υόρκης με τον λόγο της συγκίνησής της να είναι άγνωστος.

«Εγκαταστάθηκα στη Βαρκελώνη για να δώσω στα παιδιά μου σταθερότητα, την ίδια που ψάχνουμε τώρα σε μια άλλη γωνιά του κόσμου δίπλα στην οικογένεια, τους φίλους και τη θάλασσα. Σήμερα ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο στην αναζήτηση της ευτυχίας τους. Ευχαριστώ όλους όσοι έκαναν σέρφινγκ σε τόσα κύματα μαζί μου εκεί στη Βαρκελώνη, την πόλη όπου έμαθα ότι η φιλία είναι αναμφίβολα μεγαλύτερη από τον έρωτα.

Ευχαριστώ όλους όσοι με ενθάρρυναν εκεί, στέγνωσαν τα δάκρυά μου, με ενέπνευσαν και με έκαναν να μεγαλώσω. Ευχαριστώ το κοινό μου στην Ισπανία που πάντα με κάλυπτε με την αγάπη και την πίστη του. Θα σας ξαναδώ και όπως είπε ο πατέρας μου τόσες φορές, θα τα ξαναπούμε στις στροφές». έγραψε η 46χρονη Κολομβιανή στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.