Νεκρός πρωταγωνιστής της «Εσμεράλδας» - Ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός της 54χρονης σήμερα Leticia Calderόn (Pics)

Νεκρός πρωταγωνιστής της «Εσμεράλδας» – Ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός της 54χρονης σήμερα Leticia Calderόn (Pics)

Τον αποχαιρέτησε με τον πιο γλυκό τρόπο.

Ήταν το 1997 όταν η λατινοαμερικάνικη σειρά «Εσμεράλδα» μονοπωλούσε το ενδιαφέρον του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού, καταφέροντας να εκτοξεύσει τη φήμη της 29χρονης τότε πρωταγωνίστριας, Leticia Calderón, στα ύψη.

Σήμερα, 26 χρόνια μετά, η όμορφη πρωταγωνίστρια καλείται να διαχειριστεί μια απώλεια που όπως παραδέχεται της στοιχίζει πολύ, καθώς πρωταγωνιστής της σειράς έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο της πατρίδας του.

Ο λόγος για τον τηλεοπτικό Μελέσιο, τον κολλητό φίλο της Εσμεράδας που χάριζε άπλετο γέλιο σε κάθε επεισόδιο της αγαπημένης σειράς των ’90s. Ο ηθοποιός Ignacio Lopez Tarso πέθανε τον περασμένο Μάρτιο σε ηλικία 98 ετών, με την πρωταγωνίστρια της σειράς να τον αποχειρετά με έναν πολύ γλυκό τρόπο.

Η ίδια ανήρτησε μία σειρά κοινών τους φωτογραφιών -από τη σειρά και όχι μόνο- γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο παράδεισος κερδίζει ένα μεγάλο αστέρι. Χάνουμε έναν σπουδαίο ηθοποιό, έναν σπουδαίο άνθρωπο, σύντροφο, πατέρα, παππού, φίλο. Πάντα θα θυμάμαι τις πολλές ώρες κουβέντας και γέλιου. Αγαπημένε μου Μελέσιο, θα μου λείψεις τόσο πολύ. Η βασίλισσά σου».

Δείτε την ανάρτησή της:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.