«Θα καλέσω την αστυνομία!»: Ταξίδι τρόμου για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη - Η απίστευτη περιπέτειά της με ταξιτζή (Vid)

«Θα καλέσω την αστυνομία!»: Ταξίδι τρόμου για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη – Η απίστευτη περιπέτειά της με ταξιτζή (Vid)

Ο ταξιτζής του τρόμου τής προκάλεσε σοκ.

Την περιπέτειά της στη Σερβία, στο ταξίδι της με τον σύντροφό της περιέγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στα social media, με stories και βίντεο που εξομολογήθηκε όσα πέρασε στο Βελιγράδι ενώ βρισκόταν σε τοπικό ταξί.

Το ταξίδι του μοντέλου με τον σύντροφό της, με τον οποίο πρόσφατα επανασυνδέθηκε, δεν ξεκίνησε καλά καθώς μία αναστάτωση δημιουργήθηκε με Σέρβο ταξιτζή ο οποίος προσπαθούσε να τους οδηγήσει αλλού από όπου πήγαιναν.

Μετά από απειλές και πολλή ταλαιπωρία το ζευγάρι κατάφερε να λυτρωθεί από τον ταξιτζή και το μοντέλο εξιστόρησε την περιπέτειά της στο Instagram της.

«Φτάσαμε με τον άνδρα μου Σερβία στο Βελιγράδι και ο ταξιτζής που μας πήρε μας πήγε αλλού από εκεί που συζητάμε. Βλέπαμε το GPS, του το δείχναμε και συνέχιζε να μας πηγαίνει αλλού. Αναγκαστήκαμε να του πούμε “Καλούμε τώρα την αστυνομία” για να επιστρέψει στο δρόμο για το ξενοδοχείο μας», έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και συμπλήρωσε:

«Έχουμε φτάσει δωμάτιο, Απίστευτο αυτό που συνέβη. Μας πήγαινε αντίθετη κατεύθυνση, του το έδειχνα στο κινητό και έκανε ότι δεν καταλάβαινε. Δεν μίλαγε καν στα αγγλικά. Μίλαγε μόνος του Σέρβικα. Καθόμουν από πίσω του και έλεγα “θα τον πνίξω”. Τρελάθηκα. Έχω πάθει σοκ. Μας πήγαινε αλλού γι’ αλλού…», ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Θα καλέσω την αστυνομία!»: Ταξίδι τρόμου για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη - Η απίστευτη περιπέτειά της με ταξιτζή (Vid)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.