«Έχω πολύ καιρό να...» - «Φαίνεται!»: O παίκτης-μύθος του First Dates που έβαλε στη θέση της την πιο «αντιπαθητική» συνοδό - Πάρτυ στο Twitter (Vid)

«Έχω πολύ καιρό να…» – «Φαίνεται!»: O παίκτης-μύθος του First Dates που έβαλε στη θέση της την πιο «αντιπαθητική» συνοδό – Πάρτυ στο Twitter (Vid)

«Ήρωας, πώς την άντεξες τόση ώρα;».

«Και μπαίνει στο εστιατόριο του First Dates η Ίλια, η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα μας! Είναι 33 ετών εικαστικός, ψάχνει κάποιον με ενέργεια, φως, και… να μην κομπλάρει από τον δυναμισμό και τα αστεία της», ήταν η περιγραφή της παίκτριας που έμελλε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των χρηστών των social media το βράδυ της Κυριακής στο First Dates.

To ραντεβού της εκρηκτικής κοκκινομάλλας ήταν ο 47χρονος Μάνος, ο οποίος μπορεί να εμφανίστηκε στο εστιατόριο με όλη την καλή διάθεση για μια νέα γνωριμία, αλλά η πορεία έδειξε πως ήθελε να… φύγει τρέχοντας, καθώς η 33χρονη εικαστικός δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτό που περίμενε.

Νέα επική χυλόπιτα στο First Dates: Τύπος πήγε στην τουαλέτα για να… τηλεφωνήσει, για την παρατήσει στα κρύα του λουτρού (Vid)

Η ίδια, χαρακτηρίστηκε ως «ειρωνική» τόσο από τον ίδιο όσο και από τις σερβιτόρες του εστιατορίου, με τον Μάνο να περνά στην αντεπίθεση και να τη βάζει στη θέση της.


«Ήταν φουλ αντιπαθητική από την αρχή», σχολίασε λίγο αργότερα, ενώ η ατάκα του «Φαίνεται!», όταν η Ίλια εξομολογήθηκε πως είχε πολύ καιρό να κάνει σχέση, προκάλεσε χαμό στο Twitter!

Ο 47χρονος, πάντως, αν και ξεκαθάρισε πως δεν πέρασε καθόλου καλά και πως δεν θα ήθελε ένα δεύτερο ραντεβού μαζί της, πλήρωσε τον λογαριασμό και αποθεώθηκε για την όλη συμπεριφορά του.

Όπως ήταν λογικό, στο Twitter έγινε πάρτυ…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.