
Σίσσυ Χρηστίδου: Κινείται νομικά κατά του Μαραντίνη μετά τη συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα – Η επίσημη ανακοίνωσή της
Δεν έχει τέλος η κόντρα του πάλαι ποτέ αγαπημένου ζευγαριού.
Διόλου ευχαριστημένη δεν είναι η Σίσσυ Χρηστίδου με όσα ειπώθηκαν χθες, στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 δια στόματος του πρώην συζύγου της, Θοδωρή Μαραντίνη.
Ο τραγουδιστής, μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα, θέλησε να ακουστεί και η δική του πλευρά σχετικά με την πληθώρα δικαστικών διαμαχών με τη Χρηστίδου, με τον ίδιο να θεωρεί πως όσα διαρρέουν στα Μέσα είναι σκοπίμως από την πλευρά της παρουσιάστριας.
Μεταξύ άλλων, υποστήριξε πως μέχρι σήμερα της έχει καταβάλει το ποσό των 173.568€ και πως όταν η εταιρεία ρούχων της φαλίρισε, ήταν εκείνος που της πλήρωνε τα πάντα.
Η αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου υπήρξε άμεση, με την ίδια να δηλώνει μέσω των δικηγόρων της πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του.
Η ανακοίνωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Έπειτα από την κοινή ανακοίνωση που κάναμε με τον πρώην σύζυγό μου, το 2019, για το τέλος της κοινής μας ζωής ως ζευγάρι, πολύ συνειδητά, είχα αποφασίσει να μην αναφερθώ ποτέ δημόσια σε γεγονότα σχετικά με το τέλος του γάμου μας, θέλοντας πρωτίστως να προστατεύσω τα δύο ανήλικα παιδιά μας, τα οποία αποτελούν για εμένα απόλυτη προτεραιότητα.
Με μεγάλη απογοήτευση και βαθιά θλίψη βλέπω πως σε αυτή την απόφαση που τηρώ ευλαβικά εδώ και 4 χρόνια είμαι πλέον μόνη μου. Το τελευταίο διάστημα, ο πρώην σύζυγός μου επιδιώκει δημόσιες εμφανίσεις, με αποκλειστικό σκοπό να μιλήσει για οικογενειακές μας υποθέσεις και να δημιουργήσει εντυπώσεις που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, όπως αυτή καταγράφεται πια και σε επίσημες δικαστικές αποφάσεις.
Η κάλυψη των αναγκών των παιδιών κάθε γονέα είναι προτεραιότητα και πράξη ευθύνης που δεν χρειάζεται πανηγυρισμούς. Όπως αποτυπώθηκε ευκρινώς και στις δικαστικές αποφάσεις, το επίπεδο διαβίωσής μας είναι αντίστοιχο και η οικονομική συνεισφορά απέναντι στα παιδιά μας είναι ισότιμη.
Οι διαφωνίες μας έχουν να κάνουν κυρίως με τον τρόπο σκέψης και τις κοινωνικές μας αντιλήψεις. Οι δικαστικές αποφάσεις βασίστηκαν σε στοιχεία, τα οποία παρατέθηκαν και τα οποία δε σκοπεύω να δημοσιοποιήσω, προστατεύοντας πάνω από όλα τα παιδιά μου αλλά και τον ίδιο τον πατέρα τους. Στις οικογενειακές διαφορές δεν υπάρχει χαμένος και κερδισμένος. Αυτό που μένει είναι ένας μοναχικός, επίπονος αγώνας για να βρεθεί η βέλτιστη λύση για τα παιδιά και αυτό είναι η πρωταρχική μέριμνα.
Εξαιτίας αυτής της προσπάθειας διαστρέβλωσης γεγονότων μέσα από συκοφαντικά ψεύδη που με διαβάλλουν, αναγκάζομαι να προβώ σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας, τηρώντας την αρχική μου απόφαση να μη δημοσιοποιώ προσωπικά οικογενειακά δεδομένα παρά μόνο στη δικαστική αρχή εφόσον κρίνεται απαραίτητο.
Το μεγάλο κάδρο αφορά τα παιδιά μας και θα συνεχίσω να κάνω ό,τι είναι καλύτερο για το μέλλον τους, διαφυλάσσοντας με κάθε δυνατό τρόπο την οικογένειά μας από τα φώτα της δημοσιότητας.
Σίσσυ Χρηστίδου».