«Επιτέλους μαζί μας…»: Η πρώτη φωτό του Νότη Σφακιανάκη 3 χρόνια μετά την εξαφάνισή του (Pic)

«Επιτέλους μαζί μας…»: Η πρώτη φωτό του Νότη Σφακιανάκη 3 χρόνια μετά την εξαφάνισή του (Pic)

H πρώτη εμφάνισή μετά τη σύλληψή του.

Το μυστήριο της εξαφάνισης του τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη από τα φώτα της δημοσιότητας δεν έχει ακόμα βρει τις απαντήσεις του όμως τουλάχιστον προσωρινά υπάρχει μία ένδειξη ότι ο αγαπημένος αοιδός είναι καλά στην υγεία του.

Ο Νότης Σφακιανάκης αποσύρθηκε τόσο από τις πίστες όσο και από τις δημόσιες εμφανίσεις λίγο καιρό μετά την εμφάνιση της πανδημίας του κορωνοϊού ενώ τελευταία δημόσια εμφάνισή του ήταν στη σύλληψή του τον Νοέμβριο του 2020, με τους φανατικούς θαυμαστές του να ανησυχούν για την υγεία του.

Ο συνεργάτης και φίλος του, Αντώνης Γούναρης, σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε μιλήσει για τον τραγουδιστή και τις αποφάσεις του: «Είναι επιλογή του Νότη Σφακιανάκη να εξαφανιστεί. Δεν τον βλέπει κανείς και κανείς δεν ξέρει πού είναι. Έμαθα όμως ότι είναι καλά, αλλά δεν θέλει να έχει επαφή και όταν αποφασίσει να επιστρέψει θα το κάνει μόνος του».

Μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram του ο συνεπώνυμος του Νότη Σφακινάκη, Μανώλης, πρώην αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και επικεφαλής της ΔΗΕ, αναπτέρωσε τις ελπίδες των θαυμαστών του ότι ο Νότης Σφακιανάκης θα επιστρέψει σύντομα στις δημόσιες εμφανίσεις. Ακόμα και στις ζωντανές εμφανίσεις ή τη δισκογραφία.

Η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία έγραφε: «Η ζωή μας ειναι στιγμές όμορφες και μόνο. Επιτέλους μαζί μας…», χωρίς όμως να διευκρινίζεται το πόσο πρόσφατη είναι η φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.