«Η τρίχα στη μασχάλη, γιατί;»: Η φωτογραφία της Κατερίνας Λιόλιου με μπικίνι που προκάλεσε χαμό στα social media (Pic)

«Η τρίχα στη μασχάλη, γιατί;»: Η φωτογραφία της Κατερίνας Λιόλιου με μπικίνι που προκάλεσε χαμό στα social media (Pic)

Γέμισε κακεντρεχή σχόλια η ανάρτησή της.

Οι πρώτες ζέστες του Μαΐου έφτασαν το τελευταίο διήμερο και μαζί ήρθαν και οι πρώτες εξορμήσεις των celebrities στις παραλίες για να δείξουν τα κορμιά που με πολύ ιδρώτα έχτιζαν όλο το καλοκαίρι και την άνοιξη. Μία από αυτές είναι και η Κατερίνα Λιόλιου η οποία φωτογραφήθηκε με λευκό μπικίνι και ανέβασε τις φωτογραφίες της στο Instagram.

Η Κατερίνα, η οποία διαθέτει αδιανόητες αναλογίες και οι φωτογραφίες της από την παραλία εντυπωσίασαν τους 140.000 περίπου ακόλουθους που έχει γεμίζοντάς την likes και αποθεωτικά σχόλια. Μεταξύ των σχολίων όμως υπήρξαν και κάποια όχι τόσο αποθεωτικά που μάλλον με καυστικό τρόπο κριτίκαραν αρνητικά ένα μέρος του σώματος της τραγουδίστριας.

Συγκεκριμένα τα περισσότερα σχόλια με αρνητικό ύφος επικεντρώθηκαν στις μασχάλες της τραγουδίστριας και κατέκριναν την υποψία τριχών που φαίνεται να έχει σε κάποιες από τις φωτογραφίες της.

Το περίεργο είναι ότι δεν ήταν μόνο ένας κακεντρεχής σχολιαστής αλλά αρκετοί που αποφάσισαν να σχολιάσουν τις τρίχες της τραγουδίστριας με άσχημο και αγενές τρόπο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.