20 χρόνια μετά: Αγνώριστη και «εναλλακτική» η Μπουλίτσα του «Καφέ της Χαράς» - Έτσι είναι σήμερα (Pics)

20 χρόνια μετά: Αγνώριστη και «εναλλακτική» η Μπουλίτσα του «Καφέ της Χαράς» – Έτσι είναι σήμερα (Pics)

Ποια είναι τα νέα της επαγγελματικά βήματα.

Είκοσι χρόνια πέρασαν από το Καφέ της Χαράς, τη σειρά του ΑΝΤ1 και του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά, το σίριαλ που ανέδειξε πολλούς νέους ηθοποιούς της εποχής με τη νεότερη από αυτές να είναι η μικρή Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή στον ρόλο της Μπουλίτσας που αναστάτωσε το Κολοκοτρωνίτσι και τον Φατσέα.

Η σειρά προβλήθηκε πρώτη φορά το 2003 και η μικρή Χριστίνα συμμετείχε στη δεύτερη σεζόν της σε ηλικία περίπου 5 ετών. Από τότε, με τη μαμά της επίσης ηθοποιό Λίλιαν Αρχοντή του «Κωνσταντίνου και Ελένης» στο πλευρό της προσπάθησε να επανέλθει στον χώρο του θεάματος δίχως ιδιαίτερα σημαντικές συνεργασίες.

Φέτος όμως η 24χρονη πλεόν Χριστίνα δουλεύει επαγγελματικά ως ηθοποιός στο θέατρο, στην παράσταση «Ο βυσσινόκηπος» του Άντον Τσέχωφ, ένα από τα κλασικότερα έργα του ρωσικού θεάτρου.

Αλλαγμένη σε σχέση με την παιδική της εικόνα, η πρώην «Μπουλίτσα» προσπαθεί να σταθεί στον πολύ ανταγωνιστικό χώρο της υποκριτικής κάνοντας τα πρώτα της βήματα ως ενήλικη αφού δεν είχε παίξει, όπως περίμενε, στην επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» το 2021 ύστερα από απόφαση του Χάρη Ρώμα.

Δείτε τη σήμερα:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.