Γιώργος Μαυρίδης & Κρίστη Καθάργια: Διαζύγιο-«βόμβα» μετά από 9 μήνες γάμου (Vid)

«Δεν είμαι περήφανη που…»: Η εξομολόγηση της Κρίστης Καθάργια για το διαζύγιο-βόμβα από τον Γιώργο Μαυρίδη (Vid)

Tι είπε για τον παρουσιαστή.

Το ίδιο ξαφνικά όσο είχε αναγγελθεί ο γάμος τους ήρθε και ο χωρισμός ενός από τα φαινομενικά πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια, αυτό του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστη Καθάργια οι οιποίοι μετά την επιστροφή τους από το ταξιδιωτικό ριάλιτι Asia Epress αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μετά το διαζύγιο κανένας τους δεν είχε μιλήσει δημόσια για τον χωρισμό και τι οδήγησε σε αυτόν όμως Κρίστη Καθάργια αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της στην εκπομπή «Breakfast @Star» μιλώντας στη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου.

«Το ωραιότερο δώρο που έχω λάβει, είναι ο ερχομός του Άκη, του γιου μου, στη ζωή μου. Δεν περιγράφεται αυτό. Αλλάζει όλη σου η ζωή προς το καλό αυτόματα. Γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος αυτόματα, μπαίνουν προτεραιότητες στη ζωή σου αυτόματα» τόνια αρχικά η Κρίστη Καθάργια για τον ερχομό του παιδιού της ενώ συμπλήρωσε:

«Μια φορά παντρεύτηκα, με τον Γιώργο. Με τον πατέρα του γιου μου δεν παντρευτήκαμε ποτέ. Ήταν όλα από επιλογή. Προέκυψε η εγκυμοσύνη σε μικρή ηλικία, αποφάσισα να κρατήσω το παιδί μου, η σχέση δε μπόρεσε να συνεχίσει αλλά για μένα δεν έλεγε κάτι αυτό. Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο».

H Κρίστη Καθάργια δεν μπορούσε παρά να αναφερθεί και στο διαζύγιό της με τον τατού άρτιστ: «Τώρα είμαι μόνη μου. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη για το διαζύγιό μου. Δεν είμαι καθόλου περήφανη που χώρισα και επειδή είναι μια κουβέντα που με στενοχωρεί πολύ, δε θέλω να την κάνουμε άλλο».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.