Εντυπωσιακή, ξανθιά: Άλλος άνθρωπος η Ειρήνη Στεριανού 3 χρόνια μετά το GNTM (Pics)

«Είναι γνωστό ότι δεν έχει αφήσει κοπέλα»: Η Ειρήνη Στεριανού αποκαλύπτει τον διάσημο celebrity που τη φλερτάρει στο instagram (Vid)

Από ποιες άλλες ομάδες είχε φαν και διαδικτυακά φλερτ.

Στην εκπομπή του Youtube «Tσάι με λεμόνι» με τίτλο επεισοδίου «Η πιο όμορφη γυναίκα στην Ελλάδα» έδωσε συνέντευξη το μοντέλο Ειρήνη Στεριανού. Η πρώην παίκτρια του GNTM απάντησε σε πολύ προσωπικές ερωτήσεις μεταξύ των οποίων και για τα διαδικτυακά φλερτ που έχει δεχτεί από επώνυμους αθλητές.

 «Θα δενόμουν με χειροπέδες με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Θα ήθελα να τα φτιάξω μαζί του, αν είχα επιλογή από celebrities. Θέλω οι άντρες να έχουν κάτι άσχημο ωραίο πάνω τους, δε θέλω να είναι ωραίοι. Θέλω να έχουν κάτι πάνω τους. Θα ήθελα να ήμουν λίγο ψηλότερη». ανέφερε χαρακτηριστικά όταν ερωτήθηκε με ποιον celebrity θα δεχόταν να δεθεί με χειροπέδες για μία εβδομάδα.

Για τους αθλητές που της την έχουν «πέσει» από τα social media η Ειρήνη Στεργιανού αάντησε ότι είχε προτάσεις από ποδοσφαιριστές και καλαθοσφαιριστές διαφόρων ομάδων: «Μου την έχει πέσει ο Σεμέδο, που δεν έχει αφήσει κοπέλα. Παρουσίαζα αθλητική εκπομπή στην Κύπρο οπότε με έμαθαν έτσι. Μου την έχουν πέσει ξένοι και Έλληνες ποδοσφαιριστές, από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Και από το ποδόσφαιρο και από το μπάσκετ».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.