Τα λάθη πληρώνονται: To like του Κοψιάλη που εξόργισε ακόμα και τους ακολούθους του

«Να πεθάνουν το παιδί και η γυναίκα σου»: Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ρεζιλεύει δημόσια τηλεφωνικά τραμπούκο που τον πήρε να τον απειλήσει (Vid)

Τον έβαλε στη θέση του.

Αντίδραση άμεση έφερε από τον Αλέξανδρο Κοψιάλη μία σειρά υβριστικών μηνυμάτων και κλήσεων που είχε από χρήστη των social media, ο οποίος έβριζε χυδαία τη σύζυγό του και το παιδί του. Ο influencer του Instagram ανέβασε μία σειρά από instastories στα οποία έδειχνε πως τιμώρησε τον χρήστη για την ακραία συμπεριφορά του αυτή.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης βρήκε τον αριθμό και το όνομα του ανθρώπου που έβρισε και απείλησε την οικογένειά του και βάζοντας σε ανοιχτή ακρόαση την κλήση που του έκανε τον έβαλε να απολογηθεί και να ζητήσει συγγνώμη αφού πρώτα έλεγε ξανά στον ίδιο όσα ανέφερε το μήνυμά του.

Αρχικά ο χρήστης αρνήθηκε επίμονα γιατί υποστήριξε ότι ντρεπόταν να επαναλάβει όσα είχε πει πριν, ύστερα όμως από την απειλή του οψιάλη ότι δε θα σταματήσει παρά μόνο αν ο χρήστης επαναλάβει τις χυδαιότητές του, ο υβριστής επανέλαβε όσα είπε τα οποία έγραψε ο influencer σε βίντεο και ανέβασε στο instagram του.

Παράλληλα τον έβαλε να παραδεχτεί δημόσια ότι είναι «πουτ@#@» και στη λεζάντα του story έγραψε «ΠΑΡΤΕ ΕΔΩ ΕΝΑ ΒΑΡΥΜΑΓΚΑ. Φορτωθείτε με υπομονή και ακούστε το όλο. Θα κινηθώ αλλιώς αυτή τη φορά».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.